Bir Yıl Önce Kapanan Tazedirekt Yeniden Açılıyor - Son Dakika
Ekonomi

Bir Yıl Önce Kapanan Tazedirekt Yeniden Açılıyor

Bir yıl önce kapanan Tazedirekt.com sitesini Migros satın aldı. Site 21 Mart'ta tekrar hizmete başlıyor.

17.03.2017 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin önde gelen girişimcisi ve melek yatırımcısı Hasan Aslanoba'nın iki yıl önce kurduğu Tazedirekt.com sitesi geçtiğimiz Şubat ayında kapandı. Kapanma kararından 10 ay kadar sonra yeni bir açıklama geldi. Bu açıklama ile Tazedirekt'i, Migros'un aldığı duyuruldu. Son açıklama ise siteye konuldu: Ünlü marka yeniden açılıyor.

SİTE İÇİN İKİ ÇİFTLİK KURMUŞTU

Organik ürünlerin satıldığı site için Hasan Aslanoba iki ayrı çiftlik kurmuştu. Şirketin kapatılmasında, "piyasa koşulları ve operasyonel dengeler"in etkili olduğu belirtilmişti.

Tazedirekt.com'u Migros'un satın almasından sonra yeniden açılma çalışmaları yürütülüyordu. Siteye konu ile ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

İLK ETAPTA İSTANBUL İÇİN HİZMET VERECEK

"2014 yılında bir hayalden yola çıkarak kurulan Tazedirekt'in bugün sizlere tekrar açılacağının haberini vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Özlediğiniz ve keyifle tüketeceğiniz lezzetler ile sizi tekrar buluşturacağımız için çok heyecanlıyız.

Sizler de bizim heyecanımızı paylaşıp kaldığımız yerden beraber yürümek isterseniz, aşağıdaki formu doldurarak yenilenen Tazedirekt'e üye olabilirsiniz. Sizi de aramızda görmekten çok mutlu oluruz! Tazedirekt'in ilk etapta sadece İstanbul içi hizmet vereceğini, dönem içerisinde gelecek taleplerin özenle değerlendirileceğini belirtmek isteriz.

Sizlere daha iyi bir Tazedirekt deneyimi sunmak için canla başla çalışmaya devam edeceğimize söz veriyoruz.

21 Mart Salı günü görüşmek üzere.."

Bir Yıl Önce Kapanan Tazedirekt Yeniden Açılıyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Bir Yıl Önce Kapanan Tazedirekt Yeniden Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement