Borsa İstanbul Gongu Global Girişimcilik Haftası İçin Çalacak - Son Dakika
Ekonomi

Borsa İstanbul Gongu Global Girişimcilik Haftası İçin Çalacak

Borsa İstanbul Özel Pazar'ın faaliyete başlamasının birinci yıl dönümü ile Global Girişimcilik Haftası resmi açılışının Borsa İstanbul gonguyla 16 Kasım'da kutlanacağı bildirildi.

10.11.2015 16:47

Borsa İstanbul Özel Pazar'ın faaliyete başlamasının birinci yıl dönümü ile Global Girişimcilik Haftası resmi açılışının Borsa İstanbul gonguyla 16 Kasım'da kutlanacağı bildirildi.

Borsa İstanbul açıklamasına göre, halka açılmadan pay alımı-satımı yapmak amacıyla şirketlerle yatırımcıları bir araya getiren web tabanlı ve üyelik bazlı platform Borsa İstanbul Özel Pazar'ın birinci yıl dönümü Global Girişimcilik Haftası kapsamında kutlanacak.

Faaliyete geçtiği son bir yılda büyüme potansiyeli olan pek çok girişimci şirket ve yatırımcıyı tek çatı altında buluşturan Borsa İstanbul Özel Pazar, geçen seneki gibi bu yıl da Global Girişimcilik Haftası'nın resmi açılışına ev sahipliği yapacak.

Habitat ve Uluslararası Girişimcilik Merkezi Başkanı Sezai Hazır, Endeavor Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi, Girişimcilik Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sina Afra, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı ile Borsa İstanbul Genel Müdürü Tuncay Dinç'in açılış konuşmalarını yapacağı "Yıldönümü Kutlaması" ve "Global Girişimcilik Haftası Resmi Açılışı", Borsa İstanbul gonguyla 16 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Açılışın ardından Aslanoba Capital Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aslanoba konuşma yapacak, Endeavor Türkiye Genel Sekreteri Didem Altop moderatörlüğünde Türkiye yatırım ekosistemini ele alan bir panel düzenlenecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Borsa İstanbul Gongu Global Girişimcilik Haftası İçin Çalacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement