Bu Aileye Kimse Kiralık Ev Vermiyor! - Son Dakika
Ekonomi

Bu Aileye Kimse Kiralık Ev Vermiyor!

Bu Aileye Kimse Kiralık Ev Vermiyor!

Siirt'te bulunan Yeşil Ailesi özürlü çocukları ile birlikte sokakta kaldılar

02.10.2013 17:37

Siirt'te bulunan Yeşil Ailesi özürlü çocukları ile birlikte sokakta kaldılar. 4 çoğu özürlü olan Baba Zeki Yeşil 4 çocuğu ve eşi ile birlikte sokakta kaldıklarını kimsenin kendilerine ev kiralamadığını belirtti. Daha önce bir Apartmanda oturan ancak apartman sakinlerinin üzerine evden çıkarılan Yeşil ailesi, başlarını sokacak bir yuva arıyor.

Çocuklarının özürlü olduğunda ve çevreye verdikleri rahatsızlıktan ötürü kimsenin kendilerine kira vermediğini belirten Baba Zeki Yeşil çocuklarının tedavisi mümkün olmayan bir hastalıkta dolayı özürlü olduklarını ve gittikleri birçok yerden kendilerini çıkardıklarını açıkladı. Çaresiz durumda eşyalarının dışarda kaldığını belirten baba Yeşil, şunları söyledi:

"Bize kimse kiralık ev vermiyor. Çocukların özürlü ve bir çocuğum farkında olmadan çevreye rahatsızlık veriyor. Ama diğer 3 çocuğum zararsız ancak gittiğim tüm yerlerde bana ev vermiyorlar ve çaresiz durumdayım"

'PARA DİLENMİYORUM'

Maddi açıdan kimseden yardım beklemediğini ifade eden Zeki Yeşil, parasal olarak ailesini geçindirecek durumda olduğunu, ancak başlarını sokacak bir ev bulamadıklarını bildirdi. Yeşil, "Benim durumum Allaha şükür iyi. Kiralık ev bulmaya çalışıyorum, başkasına kaçaysa ben daha fazlasını vermeye hazırım. Yeter ki bu dertten kurtulayım" dedi.

Muhabir : M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Ekonomi Bu Aileye Kimse Kiralık Ev Vermiyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement