Çarşı Esnafına Eğitim - Son Dakika
Ekonomi

Çarşı Esnafına Eğitim

Çarşı Esnafına Eğitim

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), çarşı esnafına son 9 günde mağaza yönetimi ve tüketicilere yönelik 4 ayrı eğitim verdi.

16.10.2015 12:22

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), çarşı esnafına son 9 günde mağaza yönetimi ve tüketicilere yönelik 4 ayrı eğitim verdi.

Kapalıçarşı ve hanlar bölgesini yeniden cazibe merkezi haline getirmek için çalışmalar yürüten BTSO, Payitaht Çarşı Projesi Kurumsal Gelişim Programı'na yeni dönemde de start verdi. Uzmanlar tarafından çarşı esnafına mağaza imajı, raf dizme çeşitleri, teşhir kuralları, tüketicinin algılama özelliği, mağaza içi güçlü, zayıf noktalar, müşteri hizmetleri ve şikayet yönetimi konularında eğitim verildi.

. Burak Ercivan tarafından 'Mağaza Alan Yönetimi ve Tanzim Teşhir' eğitimi, Güler Oral tarafından 'Müşteri Hizmetleri ve Şikayet Yönetimi', Gülbeniz Akduman tarafından ise 'Kurumsallaşma ve Profesyonellik' ile 'İş Disiplini ve Zaman Yönetimi' eğitimleri verildi. Kapalıçarşı esnafına Prof. Dr. Neslihan Dostoğlu tarafından 'UNESCO Dünya Mirası Bursa' sunumu da yapıldı.

Payitaht Çarşı Projesi'nden sorumlu BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Gürses, düzenledikleri eğitim programlarıyla arşı esnafının gelişimine büyük katkı sağladıklarını söyledi. Gürses, "Esnafımız bu eğitimler sayesinde ticarette günümüzün gereklerini yerine getirme noktasında faydalı bilgilere sahip oluyor. Tarihi kimliği ile gözbebeğimiz olan çarşımızın yeniden hak ettiği ihtişamlı günlerine kavuşması için çalışıyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Çarşı Esnafına Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement