Çerkezköy TSO Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı - Son Dakika
Ekonomi

Çerkezköy TSO Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı

Çerkezköy TSO Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası (Çerkezköy TSO) Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi.

17.07.2019 19:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası (Çerkezköy TSO) Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi.

Yoklama ve saygı duruşu ile başlayan Meclis toplantısında Haziran ayı gelir gider bütçe izleme raporu ve mizanın ibrası görüşüldü. İlgili gündem maddesi Meclis üyeleri tarafından oylanarak kabul edildi. Çerkezköy TSO Karşılıksız Burs İç Yönergesinde yenilenme konulu gündem maddesi Meclis tarafından değerlendirilerek, Karşılıksız Burs İç Yönergesinin düzenlendiği şekliyle TOBB'a iletilmesine karar verildi.

Toplantı esnasında Meclis Üyesi Rahmi Yılmaz'ın eleştirileri karşısında söz alan Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, "Rahmi bey, yaptığınız olumsuz muhalefet hem üyelerimize hem de Odamızın kurumsallığına zarar verir. Sizi Odamızın daha iyi bir noktaya gelebilmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya davet ediyorum. Lütfen siz de düzenlediğimiz eğitimlere, yaptığımız organizasyonlara katılım gösterin. Böylece hem fikir sahibi olursunuz hem de eleştirmek için bir sebebiniz olur" tavsiyesinde bulundu. Toplantı, dilek ve temennilerin ardından sonra erdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Çerkezköy TSO Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi
    20:48 Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi

    Ankara'nın Nallıhan ilçesinde belediye, çiftçilere girdi ve yem maliyetlerini azaltmaları amacıyla yüzde 75 hibe destekli silajlık mısır tohumu desteği verdi. Nallıhan Belediyesi, yerelden kalkınma ilkesi doğrultusunda tarım ve hayvancılığa hibe desteklerini artırarak, üreticilere mısır tohumu dağıttı. Belediye Başkanı Ertunç Güngör, üreticilere desteklerinin süreceğini belirterek, bereketli bir üretim diledi.

  • Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı
    20:46 Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı

    Kilis İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Kilis'te tarım alanlarının kullanımını teşvik etmek amacıyla 3 bin 53 çiftçiye 650 bin adet domates, patlıcan ve biber fidesi ücretsiz olarak dağıtıldı. Dağıtım töreninde Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi hakkında bilgi veren İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, projenin amaçlarını ve bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmaları anlattı.

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Atık Su Bedellerinde İndirim Yapacak
    20:39 İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Atık Su Bedellerinde İndirim Yapacak

    İzmir Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısında, 0.4 metreküplük su ve atık su bedellerinde yüzde 25 indirim yapılması oy çokluğuyla kabul edildi. İlk birleşimde alınan kararla, 1 Haziran'dan itibaren tüm abonelere indirim uygulanacak.

  • Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı
    20:38 Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı

    Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli, Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katıldığı bir törenle atıldı. Kooperatifin bölgeye hitap edeceğini belirten Vali Canalp, tesisin kentin geleceği için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Milletvekili Nasıroğlu ise kooperatifin başarı hikayesi olduğunu ve açılışını 2025'te birlikte yapacaklarını söyledi.


Advertisement