Çilek Mobilya AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Çilek Açıklaması - Son Dakika
Ekonomi

Çilek Mobilya AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Çilek Açıklaması

Çilek Mobilya AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Çilek Açıklaması

"Temmuz ayında başladığımız on line satış platformu hızla büyüdü.

12.11.2014 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çilek Mobilya AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, "Temmuz ayında başladığımız on-line satış platformu hızla büyüdü. Şu anda Türkiye'deki ciro olarak ilk 5 mağazadan, ilk 5 bayiden biriyiz" dedi.

Çilek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, on-line satışlarda büyümeyi sürdürdüklerini söyledi.

Markalı mobilyalar arasında on-line satış uygulamasına ilk kendilerinin başladığını belirten Çilek, şöyle devam etti:

"Türkiye'deki birçok firma on-line satışa tabii ki başladı fakat Çilek'in farkı, bayilerini bu sisteme dahil etmesiydi. Ürünün dağıtımından, tesliminden montajına kadar beraber bir sistemle kazan kazan mantığıyla on-line satışlara başladık. Temmuz ayında başladığımız on-line satış platformu hızla büyüdü. Şu anda Türkiye'deki ciro olarak ilk 5 mağazadan, ilk 5 bayiden biriyiz. Önümüzdeki dönemde de on-line satışın önemi çok büyük. Bunun da katlanarak hızla büyüyeceğini umuyoruz. Bu, Çilek'in marka değerine, yenilikçi ruhuna bir katkı sağlayacak, aynı zamanda bayilerimizin ulaşamadığı, on-line olarak alışveriş yapma alışkanlıkları olan birçok tüketiciye de ulaşma fırsatı bulacağız. Bayilerimize de ciro getirerek bu tüketicilerle Çilek ürünlerini buluşturacağız."

Çilek, bu yıl yaptıkları bir diğer yeniliğin, dünyada trend olan ahşap ve organik oyuncakları müşterileriyle buluşturmaları olduğunu vurguladı.

Almanya merkezli bir firmayla yaptıkları ortak çalışma sonucu organik, sağlığa zararsız boyalarla yapılmış ahşap çocuk oyuncakları ve oda içi oyun aksesuarlarını mağazalarında sergilemeye başladıkları bilgisini veren Çilek, "Bayilerimizden de çok iyi talepler geldi. Şu anda yemek takımından piyanoya kadar çocukların alet çantası gibi onların el becerilerine, fiziksel becerilerine yönelik, motor kabiliyetlerini geliştiren, yaratıcılıklarını geliştiren ahşap oyuncuları kullanımlarına sunduk" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Çilek Mobilya AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Çilek Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement