Data Market Wmware Pso Hizmet Süreçleri Neleri İçeriyor? - Son Dakika
Ekonomi

Data Market Wmware Pso Hizmet Süreçleri Neleri İçeriyor?

Data Market Veri Depolama ve Sanallaştırma Çözümleri Direktörü Akın Akalan Data Market WMware PSO hizmet süreçlerinin neleri içerdiğini Wise TV'ye açıkladı.

17.09.2017 00:33

Data Market Veri Depolama ve Sanallaştırma Çözümleri Direktörü Akın Akalan Data Market WMware PSO hizmet süreçlerinin neleri içerdiğini Wise TV'ye açıkladı.

Data Market'in VMware ürün ailesinden edindiği teknik tecrübeyi bundan sonra PSO hizmetleri kapsamında da devam ettireceğini söyleyen Akalan, açıklamalarına "vSphere ailesi, vRealize ailesi, vCloud, NSX ve vSan kapsamında ekibimiz tüm yetkinliklere sahiptir. Son dönemler de yapmış olduğumuz eğitim yatırımları ve projelerden kazandığımız yetkinlikler ile oluşturduğumuz genç ve dinamik takımımızda 3 adet VCDX 3 adet VCAP 2 adet VCP sertifikasyonuna sahip uzman yer almaktadır. Bu sertifikasyonlar sayesinde ekibimiz çok güçlendi ve projelerini yönettiğimiz müşterilerimizle projelerimizin başarılı şekilde sonuçlanmasına ve müşterilerimizin ekiplerinin teknik bilgilerini ve VMware ürün ailesi kapsamındaki bilgilerini bir adım öteye taşımamız için bize yardım etti. Proje başlangıcında yapılan ortam dizaynı proje hem ürünün doğru konumlandırması hem de müşterimizin zihninde oluşabilecek tüm sorulara cevap verebilmesi açısından bizim için önem arz etmekte ve bu durum bize her iki tarafında yetkinlik kazandığı bir kazan kazan durumu sağlamakta. Daha sonraki süreçte müşterilerimizin teknik ekibini kendi kendine yetecek ve ürünü anlayabilecek kapasiteye gelmesini sağlamaktayız. Proje kapsamı bizim için 4 sürece ayrılmakta, bu süreçler, proje dizaynının yapılması, implemantasyon ve projenin sonuçlandırılması. Projenin sonuçlandırmasında da knowledge transfer ile müşterilerimizin ekibinin de ürün ve kullanımı hakkında bilgi sahibi olması amaçlanmakta. Tüm ekibimizin Avrupa ve Orta doğu bölgelerinde gerçekleştirecekleri projelerde büyük bir yetkinlik kazanmalarını bekliyoruz. PSO ekibimizin yaptığı projelerdemüşteri ortamında bulunan VMware ürünlerinin aynı zamanda yeni versiyonlara yükseltilmesi de bu süreç kapsamında yeni projeler olarak değerlendirilmektedir." sözleri ile devam etti.

Data Market Wmware Pso Hizmet Süreçleri Neleri İçeriyor?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Data Market Wmware Pso Hizmet Süreçleri Neleri İçeriyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement