Dört Şirketin Kampanyası Beş Bin Kişiyi İnternet Kullanıcısı Yapacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dört Şirketin Kampanyası Beş Bin Kişiyi İnternet Kullanıcısı Yapacak

Dört Şirketin Kampanyası Beş Bin Kişiyi İnternet Kullanıcısı Yapacak
05.06.2008 02:29

'Yeni Pc Alanlara Ücretsiz İnternet Kampanyası' Kapsamında, Smile Adsl, Smile Dağıtım, Microsoft ve Datateknik İşbirliğiyle, Beş Binin Üzerinde Kişinin İlk Kez Bilgisayar Sahibi Olması Hedefleniyor. 650 Dükkana Sahip Smile'ın Dağıtım Ağıyla Tüketiciye Ulaşacak Olan Kampanya Kapsamında Windows Vista Yazılımıyla Yüklü Exper Bilgisayar Satın Alanlara, Smile Adsl Tarafından İki Aylık Ücretsiz İnter...

’Yeni PC Alanlara Ücretsiz İnternet Kampanyası’ kapsamında, smile adsl, Smile Dağıtım, Microsoft ve Datateknik işbirliğiyle, beş binin üzerinde kişinin ilk kez bilgisayar sahibi olması hedefleniyor. 650 dükkana sahip Smile’ın dağıtım ağıyla tüketiciye ulaşacak olan kampanya kapsamında Windows Vista yazılımıyla yüklü Exper bilgisayar satın alanlara, smile adsl tarafından iki aylık ücretsiz internet erişimi sağlanacak.

SMİLE Dağıtım, smile adsl, Microsoft ve Datateknik işbirliğiyle hayata geçirilen ’Yeni PC Alanlara Ücretsiz İnternet Kampanyası’ndan yıl sonuna kadar beş binin üzerinde kişinin yararlanması hedefleniyor. Exper marka bir dizüstü ya da masaüstü bilgisayarı, Microsoft yazılımı ve iki aylık ücretsiz internet erişimini uygun ödeme koşullarıyla sunan kampanya, bilgisayar ve internet kullanımının toplumda daha fazla yaygınlaşmasını amaçlıyor.

Ücretsiz internet erişimi

Kampanyaya, Microsoft Windows Vista, Smile 650 dükkandan oluşan dağıtım ağı, smile adsl internet desteği ve Datateknik’de Exper markalı bilgisayarlarıyla katkıda bulunuyor. 650 dükkana sahip Smile’ın dağıtım ağıyla tüketiciye ulaşacak olan kampanya kapsamında Windows Vista yazılımıyla yüklü Exper bilgisayar satın alanlara smile adsl tarafından iki aylık ücretsiz internet erişimi sağlanacak.

Kampanya için düzenlenen basın toplantısında konuşan smile adsl Satış ve Pazarlama Direktörü Çağatay Arslan, öncelikle karne hediyesi olarak düşünülen ve yılsonuna kadar devam edecek kampanyada beş bin adetlik sayının hedeflendiğini söyledi. Arslan, smile adsl olarak pazarda ikinci konumda bulunduklarını hatırlatarak, şu anda beş milyon kişinin ADSL kullandığını, 20 milyon kişilik potansiyel olduğu düşünüldüğünde fırsatların büyüklüğünün görüleceğini kaydetti.

Fiyatlar piyasadan uygun olacak

Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çağan ise kampanyada ilk hedefin karne sonrası olduğunu ancak kampanyanın yıl sonuna kadar devam ettirileceğini belirtti. Datateknik Satış ve Pazarlama Koordinatörü Cahide Akkuzu da kampanya kapsamındaki PC ve Notebook’ların bin YTL’den başlayan fiyatlarla satılacağını aktardı. Smile Dağıtım Genel Müdürü Burçin Orhon ise kampanyada 650 Smile mağazasının kullanılacağını belirterek, hedef kitlenin bilgisayarla ilk kez tanışacak insanlar olduğunu kaydetti.

ADSL’de abone 7 milyona bilgisayarda satış 3.2 milyona çıkar

TÜRKİYE’deki internet aboneliği ve PC sahipliği oranları hakkında da bilgi veren smile adsl Satış ve Pazarlama Müdürü Çağatay Arslan, "5 milyon olan ADSL abonesi sayısının bu yıl 7 milyona çıkması bekleniyor. Ciddi büyüme potansiyeli var" dedi. Datateknik Satış ve Pazarlama Koordinatörü Cahide Akkuzu da, geçen yıl Türkiye’de toplam 2.6 milyon adet bilgisayar satıldığını söyleyerek, bu yıl pazarın yüzde 25 büyüyeceğini ve satış miktarının 3.2 milyon çıkabileceğini kaydetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Dört Şirketin Kampanyası Beş Bin Kişiyi İnternet Kullanıcısı Yapacak - Son Dakika


Advertisement