Düzeltme...tofaş Ceo'sunun İsmi Yanlışlıkla Kamil Dilek Olarak Yazılmıştır. - Son Dakika
Ekonomi

Düzeltme...tofaş Ceo'sunun İsmi Yanlışlıkla Kamil Dilek Olarak Yazılmıştır.

Düzeltme...tofaş Ceo\'sunun İsmi Yanlışlıkla Kamil Dilek Olarak Yazılmıştır.

Otomotiv sektörünün dinamosu Tofaş, eğitime katkılarını sürdürüyor.

16.07.2014 09:27

Otomotiv sektörünün dinamosu Tofaş, eğitime katkılarını sürdürüyor. Tofaş CEO'SU Kamil Başaran, Bursa'ya bir fen lisesi kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Tofaş'ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği, Tofaş CEO'su Kamil Başaran ve basın mensuplarını bir araya getirdi. Yemekte basın mensuplarıyla bol bol fikir alışverişlerinde bulunan Başaran, önümüzdeki Eylül ayında Tofaş Fen Lisesi'nin açılışını yapacaklarını dile getirdi. Nilüfer ilçesinde kurulacak okulun Bursa'da önemli bir eğitim açığını kapatacağını ifade eden Başaran, "Koç İlkokulu'nu biz açmıştık. Şimdi yeni bir atılımla da Tofaş Fen Lisesi projesini hayata geçiriyoruz. Bu yatırım bizi hem gururlandırıyor hem de heyecanlandırıyor. Bu fen lisesi hem ülkenin geleceği hem de sektörün geleceği açısından çok önemli. Çünkü Bursa'da başarıya imza atacak kapasitede önemli bir genç nesil yetiştiriyor. Okulumuzun Bursa'da önemli bir açığı kapatacağını düşünüyorum" dedi.

Kurulacak okul hakkında bilgiler veren Başaran, "2500 metre karelik bir okul. 16 dersliği, 280 kişilik kapasitesi, 70 yurt odası, konferans salonu ve spor salonu var. Bu sadece bir fen lisesi değil, kompleks formatında bir eğitim merkezi olacak. Dolayısıyla bu sene bizim, Bursa ile kucaklaşmamıza vesile olan en önemli projelerden birisi Tofaş Fen Lisesi" diye konuştu.

Tofaş fabrika sahasında bulunan spor tesislerini de büyüteceklerini sözlerine ekleyen Kamil Başaran, "Burayı da çok amaçlı bir tesis haline getireceğiz. Yakında bu tasarrufumuzla ilgili tüm detayları açıklayacağız. Tesis projemiz, en az Tofaş Akademi ve Tofaş Fen Lisesi kadar Bursalılara dönük bir hizmet olarak ortaya çıkacak" ifadelerini kullandı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Düzeltme...tofaş Ceo'sunun İsmi Yanlışlıkla Kamil Dilek Olarak Yazılmıştır. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement