Eczacıbaşı Bilişim'in Finans Teknolojileri Alanında Çözümleri Neler? - Son Dakika
Ekonomi

Eczacıbaşı Bilişim'in Finans Teknolojileri Alanında Çözümleri Neler?

Eczacıbaşı Bilişim Satış ve Pazarlama Yöneticisi Şenol Vatansever, finans teknolojileri alanında geliştirmiş oldukları çözümleri Wise TV'ye anlattı.

20.11.2016 00:32

Eczacıbaşı Bilişim Satış ve Pazarlama Yöneticisi Şenol Vatansever, finans teknolojileri alanında geliştirmiş oldukları çözümleri Wise TV'ye anlattı.

Finans teknolojileri alanında finans sektörüne ve genel sektöre yönelik olarak, müşterilerine katma değerli ve kendilerine rekabet avantajı sağlayan çözümler sunan Eczacıbaşı Bilişim, bu kapsamda iş analitikleri, iş zekası ve tahminsel analiz projeleri yapıyor. Konuşmasına devam eden Şenol Vatansever, "Yazılım Geliştirme tarafında amiral gemimiz olan EBIFlow İş Akış Yönetim Sistemi platformuyla beraber müşterilerimizin, süreçlerini etkin ve hızlı yönetmelerini sağlıyoruz. Bunun yanı sıra yine 20'ye yakın bankada çalışan GİB E-Haciz ve TMSF E-Haciz çözümleri sağlamaktayız. İmzala Gönder çözümümüzle beraber, dokümanları elektronik imzalı ve mobil imzalı olarak gönderme seçenekleri sağlıyoruz." dedi.

Vatansever, "Altyapı ve Teknoloji Hizmetleri tarafında Veri Merkezi çözümlerine ek olarak aslında şu an trend "Disaster Recovery Center (DRC)" "Felaket Kurtarma Merkezi (FKM)" diye ifade ettiğimiz kısımlarda çok farklı maliyet avantajlarıyla sunduğumuz çözümlere dayanmakta. Bu çözümler kapsamında firmalar mevcutta bir DRC çözümü kullanıyor olsa dahi %70-80 oranında tasarruf sağlayabiliyorlar." diyerek müşterilerine sunmuş oldukları avantajları açıkladı.

Güvenlik tarafında uçtan uca çözümler sağladıklarına da değinen Vatansever,  "Bu kapsamda 1. ve 2. seviye destekleri kendimiz veriyoruz. 3. seviye destekleri de ilgili üreticilerle beraber takip ediyoruz. Eczacıbaşı Bilişim olarak bu alandaki katma değerli hizmetlerimizi müşterilerimize sunmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Eczacıbaşı Bilişim\'in Finans Teknolojileri Alanında Çözümleri Neler?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Eczacıbaşı Bilişim'in Finans Teknolojileri Alanında Çözümleri Neler? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement