Enerji Dünyasının Devleri 11. Kez Bir Arada! - Son Dakika
Ekonomi

Enerji Dünyasının Devleri 11. Kez Bir Arada!

Enerji Dünyasının Devleri 11. Kez Bir Arada!

Türkiye Uluslararası Petrol & Gaz Konferansı TUROGE, 21-22 Mart 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

23.12.2011 10:58  Güncelleme: 11:22

Türkiye Uluslararası Petrol & Gaz Konferansı ve Sergisi TUROGE 10. yıl dönümünü kutluyor. Her yıl olduğu gibi 2012 yılında da enerji dünyasının önemli isimleri bir araya geliyor. 21- 22 Mart 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek konferansta birbirinden önemli isimler gündemden başlıklarla ilgili söz alacak.

11. Türkiye Uluslararası Petrol & Gaz Konferansı ve Sergisi TUROGE 2012, enerji dünyasının devlerini bir araya getiriyor. 21–22 Mart 2012 tarihlerinde Ankara Sheraton Otel'de gerçekleştirilecek olan konferansta enerji sektörünün birbirinden önemli isimleri sektörü etkileyecek konular ile ilgili sunum yapacaklar.

ITE Group Plc.'nin Türkiye Ofisi E Uluslararası Fuar Tanıtım Hizmetleri (EUF A.Ş.) tarafından, Türkiye Petrol Jeologları Derneği (TPJD) ile Jeofizik Mühendisleri Odası (JFMO)'nun ortak organizatörlüğünde her yıl Ankara'da düzenlenen konferans, bu yıl da enerjinin gündemini belirleyecek.

TUROGE 11. Yıl Dönümünü Kutluyor!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (PİGM), TPAO, BOTAŞ ve MTA gibi kurum ve kuruluşların desteği ile gerçekleştirilen konferans, bu yıl 11. yıl dönümünü kutluyor. Türkiye'de düzenlenen en büyük uluslararası petrol ve gaz konferansı olma özelliği taşıyan TUROGE 2012, Türkiye'nin Doğu ve Batı arasındaki stratejik konumu nedeniyle de sektör için büyük önem taşıyor.

Turoge 2012 Konferansı'ndan dikkat çeken konu başlıkları ise şöyle:

Küresel enerji görünümü,

Arama ve üretim aktiviteleri,

Enerji arz güvenliği; Sınır ötesi boru hatları,

Doğu Akdeniz ; Arama ve üretim faaliyetleri,

Upstream deki yeni ufuklar,

Küresel gaz pazarı ve iklim değişikliği,

Downstream faaliyetleri ve mevzuatlar,

Petrol ve gaz sektöründe çevre güvenliği…

Petrol ve Gaz Taşımacılığı, Vana ve Fitingler, Boru Hattı Kontrol Sistemleri, Boru Hatları İçin Kaynak Ekipmanları, Petrol ve Gaz Endüstrisi Yapı İşleri, Petrokimyasallar ve Rafineriler, Depolama Ekipmanları, Enerji Fabrikaları İçin Otomasyon Sistemleri, Çelik Boru ve Ekipmanları, Açık Kıyı Ekipmanları, Petrol Arama-Bulma Ekipmanları, Sondaj Ekipmanları, Elektronik Ekipmanlar, Çevre Güvenliği, Mühendislik Hizmetleri, Hukuk ve Finans Hizmetleri, Lojistik, İlgili Dernekler ve Bankalar konferans ve serginin katılımcı profilini oluşturmaktadır.

2011 Konferansı: 500 Delege, 39 Konuşmacı

Her yıl olduğu gibi bu yılda pek çok yerel ve uluslararası enerji firması konferans ile eş zamanlı düzenlenen sergi de yer alıyorlar.

2011 Sergi Katılımcılarından Bazıları: TPAO,PIGM, BOTAS, TPJD, JFMO, MTA, Alyans Gemi, Aveva, Baker Hughes, Borşen Boru, CMP, Corvus, Dizel Turbo, Drillmec, Gas & Power, Karun, Kurvalf, MAN, MTA, MSP, Omas Ltd., Pena, Roca, Schulumberger, Sontek, Şekerciler, Transatlantic, Transneft, TMK, Turcomarin, Upetrom Group,Viking International, Weatherford, Yücel Gümrük, Zorlu Enerji…

İletişim İçin:

E Uluslararası Fuarcılık/ ITE Group Turkey

Tel:0212 291 83 10

pelin.yanardag@ite-turkey.com

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Enerji Dünyasının Devleri 11. Kez Bir Arada! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement