Filka Mobile Dev Adımlarla İlerliyor - Son Dakika
Ekonomi

Filka Mobile Dev Adımlarla İlerliyor

Filka Mobile Dev Adımlarla İlerliyor

Cep telefonu ithalat, ihracat, dağıtım ve pazarlamasını gerçekleştiren Filka Mobile, dev adımlarla ilerliyor.

30.11.2012 10:53

Cep telefonu ithalat, ihracat, dağıtım ve pazarlamasını gerçekleştiren Filka Mobile, dev adımlarla ilerliyor. Dünyaca ünlü markalardan Nokia, Sony Ericsson, Siemens, Samsung, Motorola ve Panasonic'in ithalatçılığını üstlenen kuruluş, sektöründe satış ağıyla rakiplerini geride bıraktı.

Türkiye genelinde 200'ü aşkın bayi ve 30 teknik servis noktasıyla geniş portföye sahip olan Filka Mobile'ın ortağı ve Genel Müdürü Ali İlhan, "Wentto markasıyla yüksek teknolojiyi kullanarak ve en iyiyi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Sunduğumuz ürünlerle kalitemizi, teknik servisimizle de güvenirliliği kanıtlıyoruz" dedi. Filka Mobile, dinamik kurumsal kimlik yapısı çerçevesinde; tüm çalışmalarını yüksek kalite güvencesi standartlarında gerçekleştirmek üzere; personelini eğitim seminerleriyle de geliştiriyor.

İlhan, "Kuruluşumuz, sattığı ürünün arkasında durarak tüketiciyi korumaktadır. Tedarikçi firmalar yoluyla son kullanıcılara kaliteli ürün ve hizmet sunuyoruz. Dubai ve Moskova'daki grup şirketleriyle uluslararası platformda da görev yapıyoruz. Ayrıca, sektörde öncülük yapmak adına, markalaşma yolunda da iddialı bir şekilde ilerliyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Filka Mobile Dev Adımlarla İlerliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement