Hakkari'de İçme Suyu Kaynak Rehabilitasyon Projesi İncelendi - Son Dakika
Ekonomi

Hakkari'de İçme Suyu Kaynak Rehabilitasyon Projesi İncelendi

Hakkari\'de İçme Suyu Kaynak Rehabilitasyon Projesi İncelendi

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, beraberindeki heyetle birlikte Otluca köyü yaylalarındaki su kaynaklarını gezip, 'İçme Suyu Mevcut Kaynak Rehabilitasyon İnşaat Projesi' çalışmalarını inceledi. Proje kapsamında yeni hat döşenerek debi artışı sağlanacak ve projenin bir an önce hayata geçmesi için talimat verildi.

12.11.2023 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, "İçme Suyu Mevcut Kaynak Rehabilitasyon İnşaat Projesi" çalışmalarını yerinde inceledi.

Beraberindeki AK Parti İl Başkanı Zeydin Kaya ve Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek ile birlikte Otluca köyü yaylalarındaki su kaynaklarını gezen Vali Ali Çelik, burada başlatılan 'İçme Suyu Mevcut Kaynak Rehabilitasyon İnşaat Projesi' çalışmalarını inceledi. 900 metre yeni hat döşenerek saniyede 100-150 litre aralığında debi artışı sağlayacak ve bunun yanında yine Otluca Dağ ve Komando Tugay Komutanlığının içerisine 4 bin 300 metre yeni hat çalışmaları yapılmasıyla saniyede 70 litre debi artışı sağlayacak olan projenin çalışmaları ile ilgili yetkililerden bilgi alan Vali Çelik, projenin bir an önce hayata geçmesi yönünde talimat verdi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Hakkari'de İçme Suyu Kaynak Rehabilitasyon Projesi İncelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement