Hayat Holding'den Milli Dayanışma Kampanyası'na 7 milyon liralık destek - Son Dakika
Ekonomi

Hayat Holding'den Milli Dayanışma Kampanyası'na 7 milyon liralık destek

Hayat Holding\'den Milli Dayanışma Kampanyası\'na 7 milyon liralık destek

Hayat Holding, Milli Dayanışma Kampanyası'na 7 milyon liralık destek sağlayacak.

06.04.2020 16:39  Güncelleme: 14:39

Hayat Holding, Milli Dayanışma Kampanyası'na 7 milyon liralık destek sağlayacak.

Hayat Holding'ten yapılan açıklamda, şirketin, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında karantina hastanelerinde kullanılmak üzere 10 tır hijyenik ürün yardımıyla başladığı desteğini, Milli Dayanışma Kampanyası'na yaptığı 7 milyon liralık katkıyla sürdürdüğü bildirildi.

Açıklamada, holdingin, salgınla mücadelenin ilk günlerinde kamu hastanelerinin hijyen ve temizlik ihtiyacını karşılamak için Sağlık Bakanlığı'na 5 tırı çamaşır suyu, 5 tırı ise tuvalet kağıdı, kağıt havlu, peçete, kutu ve cep mendil olmak üzere toplamda 10 tır hijyenik ürün yardımında bulunduğu aktarıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Hayat Holding'den Milli Dayanışma Kampanyası'na 7 milyon liralık destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement