Bakan Nureddin Nebati'den KOBİ'lere Hazine Destekli Kefalet Paketi müjdesi - Son Dakika
Ekonomi

Bakan Nureddin Nebati'den KOBİ'lere Hazine Destekli Kefalet Paketi müjdesi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, KOBİ'ler için üretim, ihracat ve istihdamı önceleyen yeni bir Hazine Destekli Kefalet Paketi hazırlandığını, finansman desteğinin en uygun şekilde sağlanacağını duyurdu.

06.09.2022 21:12  Güncelleme: 22:25

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda KOBİ'lere yönelik yeni bir destek paketinin müjdesini verdi. Bakan Nebati, Türkiye Ekonomi Modeli kapsamında bugüne kadar uygulamaya aldıkları destek paketlerinin, teminat eksikliği bulunan işletmelerin finansman ihtiyaçlarını karşılaması hususunda önemli bir işlev gördüğünü ifade etti.

Bakan Nebati müjdeyi verdi! KOBİ'lere yönelik yeni destek paketi geliyor

Bakan Nebati, yeni pakete ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Gelinen aşamada, teminat eksikliği yaşayan KOBİ'lerimizin finansman ihtiyaçlarını en uygun şekilde desteklemek amacıyla üretim, ihracat ve istihdamı önceleyen Türkiye Ekonomi Modelimizle uyumlu şekilde, yeni bir Hazine Destekli Kefalet Paketi çalışması yürütüyoruz.

Bakan Nebati müjdeyi verdi! KOBİ'lere yönelik yeni destek paketi geliyor

ÇALIŞMALAR TAMAMLANINCA ŞARTLAR AÇIKLANACAK

Hazine Destekli Kefalet Paketi, ekonomimizin lokomotifi olan KOBİ'lerimizi odağına alan bir anlayışla kurgulanmakta olup, teknik çalışmaların tamamlanmasına müteakip hazırlanan paketin kullandırım koşulları ve diğer tüm detayları kamuoyumuzun bilgisine sunulacaktır."

Bakan Nebati müjdeyi verdi! KOBİ'lere yönelik yeni destek paketi geliyor
Bakan Nureddin Nebati\'den KOBİ\'lere Hazine Destekli Kefalet Paketi müjdesi
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Bakan Nureddin Nebati'den KOBİ'lere Hazine Destekli Kefalet Paketi müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • alos : belki 2022 yılında bu güne kadar 80 paket açıklandı ama 1 tanesi hayata geçmedi sadece hayata geçen %80 enflasyon. 6 0 Yanıtla
  • ramazan yazar: halka garibana fakire is gıda ucuzluk mujdesi verin..sadece zenginlerin müteahhitlerin sirketlerin isadamlarinin parasi olanlarin partisi olmussunuz..halk kira fatura gida harcamasi yapamiyor..is yok ve bu kadar zam pahalilik ne olacak bu hal 1 0 Yanıtla

Advertisement