Incitaş Krizde Satışını Artırdı - Son Dakika
Ekonomi

Incitaş Krizde Satışını Artırdı

Incitaş Krizde Satışını Artırdı

İnci Akü, Eas Akü, Hayes -Lemmerz Jantaş Gibi Markalarının Pazarlama Şirketi İncitaş Ekonomik Krizde Bile Satışlarını Yüzde 7 Artırmayı Başardı.

16.06.2009 01:40

İnci Akü, Eas Akü, Hayes-Lemmerz Jantaş gibi markalarının pazarlama şirketi İncitaş ekonomik krizde bile satışlarını yüzde 7 artırmayı başardı.

İZMİR’in köklü guruplarından İnci Holding bünyesindeki İncitaş, krizle birlikte daralan pazara rağmen, satışlarının yüzde 7 oranında artırdı. Genel Müdür Erdoğan Yılmaz, 1952 yılından bu yana otomotiv sektöründe akü, jant, lastik alanında faaliyet gösteren şirketin, doğru stratejilerle büyük darbeler almadığını söyledi.

Teknolojik gelişim

Krize rağmen, reklam, kampanya ve pazarlama yatırımlarını kesmediklerini, iş gücü eğitimine ağırlık verdiklerini ifade eden Yılmaz, “Kriz döneminde en çok çalışanlarımıza yatırım yapıyoruz. AR-Ge  çalışmaları, teknolojik gelişim, müşteri ilişkilerini geliştirme ve beklentileri ölçme konularında yatırımlarımızı artırıyoruz” diye konuştu. Yılmaz, teşvik paketi için yeni bir teşvik sistemine ihtiyaç bulunduğunu bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Incitaş Krizde Satışını Artırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement