İpsala Belediye Başkanı Kerman Açıklaması - Son Dakika
Ekonomi

İpsala Belediye Başkanı Kerman Açıklaması

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, 20 bin tonluk lisanslı depoculuk ruhsatı aldıklarını bildirdi.

18.05.2016 16:03

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, 20 bin tonluk lisanslı depoculuk ruhsatı aldıklarını bildirdi.

Kerman, gazetecilere yaptığı açıklamada, İpsala'da büyük miktarda çeltik üretimi yapıldığını belirterek, depolar sayesinde çiftçilerin ürünlerini rahatça depolayabileceklerini söyledi.

Desteklerinden dolayı Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe'ye teşekkür eden Kerman, şöyle devam etti:

"İlçemiz bir ilki daha yaşıyor. Türkiye'nin en çok çeltiğini üreten ilçemiz İpsala olduğu için bununla ilgili önlemler almamız gerekiyor. Belediyemizin de en çok geliri çeltik tarlalarının kira gelirlerinden olduğu için çeltik üreticisini korumak ve kollamak birinci vazifemiz. Bu vesileyle yakın zamanda Edirnemizi ziyaret eden Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci'nin ve AK Parti İl Başkanı Akmeşe'nin de vermiş olduğu desteklerle ilçemize 20 bin tonluk lisanslı depoculuk ruhsatını aldık. Allah'ın izniyle en yakın zamanda inşaatına başlayarak tarımla uğraşan vatandaşlarımızın ekonomik sıkıntıya düşmeden lisanslı depoculuk alanına ürünlerini getirerek bankalardan çok uygun ve uzun vadeli bu kredilerden yardım ve desteklerini alabileceği bir depoyu inşallah en kısa zamanda sunacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi İpsala Belediye Başkanı Kerman Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement