İso Başkanı Küçük: Terörün Çözüm Sürecini Destekliyoruz - Son Dakika
Ekonomi

İso Başkanı Küçük: Terörün Çözüm Sürecini Destekliyoruz

İso Başkanı Küçük: Terörün Çözüm Sürecini Destekliyoruz

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük, terör sorununun çözüm sürecini desteklediklerini belirterek, "Bu kronik sorunun çözülmesi, ekonomimiz için de çok önemli bir ivme yaratacaktır" dedi İstanbul Sanayi Odası (İSO)...

27.03.2013 18:21

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük, terör sorununun çözüm sürecini desteklediklerini belirterek, "Bu kronik sorunun çözülmesi, ekonomimiz için de çok önemli bir ivme yaratacaktır" dedi İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük, terör sorununun çözüm sürecini desteklediklerini belirterek, "Barış umudunun bu kez boşa çıkmamasında, ilgili tüm taraflarına, toplumun tüm kesilerine, hepimize görevler düşmekte. Bu kronik sorunun çözülmesi, ekonomimiz için de çok önemli bir ivme yaratacaktır" dedi.

Küçük, İSO'nun Mart ayı olağan meclis toplantısında yaptığı konuşmada, terörün sona erdirilmesine yönelik başlatılan barış sürecine değindi. Türkiye'de çok büyük acılara, maddi kapılara yol açan terör sorununun çözümünde, çok önemli bir eşik atlandığını ve önemli bir mesafe kaydedildiğine işaret eden Küçük, "Bu gelişmeyi çok önemli buluyor ve destekliyoruz" açıklaması yaptı.

-"TERÖRÜN ÇÖZÜMÜ, ORTADOĞU'DAKİ DENKLEMİ DE ETKİLEYECEKTİR"-

Ülkede, yıllardır içten içe kanayan, enerji kaybettiren bu yarının sarılmasının, Türkiye'nin gücüne güç katacağının altını çizen Küçük, bu sorunun çözümünün, Ortadoğu'daki denklemi de etkileyeceğini vurguladı. Küçük, şöyle devam etti:

"Çözüm yolunda alınan bu mesafenin, elde edilen bu zeminin iyi değerlendirilmesinde ve barış umudunun bu kez boşa çıkmamasında, ilgili tüm taraflarına, toplumun tüm kesimlerine, hepimize görevler düşmekte. Bu kronik sorunun çözülmesi, ekonomimiz için de çok önemli bir ivme yaratacaktır." - İstanbul

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi İso Başkanı Küçük: Terörün Çözüm Sürecini Destekliyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement