Isparta Altın Biberon ve Emzik Talep Görüyor - Son Dakika
Ekonomi

Isparta Altın Biberon ve Emzik Talep Görüyor

Altın biberon ve emzik talep görüyorISPARTA'da kuyumcular altın biberon ve emzik üretimine yöneldi.

29.10.2018 10:34

Altın biberon ve emzik talep görüyor

ISPARTA'da kuyumcular altın biberon ve emzik üretimine yöneldi. Kuyumcu Fatih Öksüz, altın biberon ve altın emzik fiyatlarının 1200- 1250'şer lire arasında değiştiğini söyledi.

Isparta'da kuyumcular son dönemde rağbet gören altın biberon ve altın emzik üretimine yöneldi. Biberonun kapağı, emziğin ise tutma yerinin müşterinin isteğine göre 14 veya 22 ayar altın olarak yapıldığı ürünlerin fiyatları da değişkenlik gösteriyor. Ağırlığı 4-6 gram arasında değişen altın biberon 1250, emzik ise 1200 liraya kadar alıcı buluyor.

Kuyumcu Fatih Öksüz, son günlerde biberon ve emziğe talebin arttığını anlatırken, Son 1- 2 haftadır rağbet görüyoruz. Önümüzdeki günlerde artacağını düşünüyorum. Müşterinin isteğine göre özel üretim yapıyoruz. Burada kullanılan altın gramına göre hesaplama yapılıyor ve müşteriye teslim ediyoruz. Raflarımızda da altın biberon ve emzik bulunduruyoruz. Müşterilerin ilgisini ve dikkatini çekiyor dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Isparta Altın Biberon ve Emzik Talep Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement