İstanbul: Başkortostan Başbakanı Baydavletov, Bmc Tesislerini Gezecek - Son Dakika
Ekonomi

İstanbul: Başkortostan Başbakanı Baydavletov, Bmc Tesislerini Gezecek

Rusya Federasyonu'na Bağlı Özerk Başkortostan Cumhuriyeti Başbakanı Rafael Baydavletov ve Beraberindeki Heyet, 02 Kasım 2006 Perşembe Günü Bmc'yi Ziyaret Edecek.

01.11.2006 13:41

Rusya Federasyonu'na bağlı özerk Başkortostan Cumhuriyeti Başbakanı Rafael Baydavletov ve beraberindeki heyet, 02 Kasım 2006 Perşembe günü BMC'yi ziyaret edecek.

Ziyarette bir basın toplantısı da düzenlenecek. Saat 13.30'da, BMC Sanayi ve Ticaret A.Ş. Pınarbaşı Tesislerinde gerçekleştirilecek basın toplantısına, Başkortostan Başbakanı Rafael Baydavletov ve ilgili bakanlar ile BMC Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Demirpençe katılacak.

Rafael Baydavletov ile Çukurova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Karamehmet arasında 31 Ekim 2006 tarihinde İstanbul'da, gruba bağlı çeşitli şirketlerle teknik ve ticari işbirliği konusunda niyet anlaşması imzalanmıştı.

Çukurova Holding' e bağlı BMC Sanayi ve Ticaret A.Ş.; imzalanan teknik ve ticari işbirliği anlaşması çerçevesinde Başkortostan'da, BMC ürünlerinin üretim, pazarlama ve satış faaliyetlerini gerçekleştirme imkanlarının araştırılmasına karar verilmişti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi İstanbul: Başkortostan Başbakanı Baydavletov, Bmc Tesislerini Gezecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement