"İstanbul Shopping Fest" Projesi - Son Dakika
Ekonomi

"İstanbul Shopping Fest" Projesi

"İstanbul Shopping Fest" Projesi

Multiplayer Wall Mapping Game projesi ile aynı yarışma töreninde "En iyi mobil pazarlama ve reklam" ödülünü almıştı.

25.01.2012 13:46

Mobilera & Boom Digital Nation "İstanbul Shopping Fest" Projesi ile 2012 GSMA Global Mobil Ödülleri'nde Finalist Mobilera & Boom Digital Nation, dünya mobil endüstrisinin en prestijli ödülü olan Global Mobile Awards 2012'de finale kaldı.

"Mobil Dünyanın Oscar'ı" olarak tanımlanan ödüllere üst üste iki yıl aday gösterilmiş ve 2011 yılında Unilever Cornetto için hazırlamış olduğu Multiplayer Wall Mapping Game projesi ile aynı yarışma töreninde "En iyi mobil pazarlama ve reklam" ödülünü almıştı. Mobilera bu yıl, yine aynı kategoride Mobilera grup şirketlerinden Boom Digital Nation'ın 27 ülkede gerçekleştirdiği "İstanbul Shopping Fest" mobil tanıtım kampanyası için 4 ayrı yazılım platformunda geliştirdiği mobil uygulamalar ve mobil site ile finalist ilk 5 firma arasında yerini aldı.

2012 GSMA Global Mobil Ödülleri, 28 Şubat 2012 tarihinde İspanya Barcelona'da yapılacak törenle 17'nci kez sahiplerini bulacak. Dünyanın önde gelen dijital ve mobil reklam pazarlama firmalarından "Mobilera & Boom Digital Nation" bu yıl da oldukça iddialı.

8 başlık altında 32 farklı kategoride sahiplerini bulacak olan GSMA 2012 Ödülleri, 1996 yılından bu yana veriliyor. Mobilera'nın Unilever'in Cornetto markası için gerçekleştirdiği kampanya 2011 yılının "En iyi mobil reklam ve pazarlama faaliyeti" ödülünü almıştı.

GSMA Ödülleri Pazarlamadan Sorumlu Başkanı (Chief Marketing Officer) Michael O'Hara ödüllere yüksek kaliteli işlerden oluşan 600'e yakın rekor katılım sayısından mutluluk duyduklarını belirtti. O'Hara sözlerini şöyle sürdürdü: "Başvurular, mobil dünyadaki inovasyonu ve rekabetin yoğunluğunu kanıtlar nitelikte. Bu süreçte finale kalmak gerçekten kayda değer bir başarı. Tüm finalistleri içtenlikle tebrik ediyor, gelecek ay düzenlenecek, Dünya Mobil Konferansı'nda kazananları açıklamayı sabırsızlıkla bekliyoruz".

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi 'İstanbul Shopping Fest' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement