İSTİB Başkanı Kopuz'dan Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümü mesajı - Son Dakika
Ekonomi

İSTİB Başkanı Kopuz'dan Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümü mesajı

İSTİB Başkanı Kopuz\'dan Çanakkale Deniz Zaferi\'nin 108. yıl dönümü mesajı

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, "Çanakkale Savaşı bizim için bir zafer olmanın çok ötesinde anlamlara sahiptir.

17.03.2023 18:19  Güncelleme: 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, "Çanakkale Savaşı bizim için bir zafer olmanın çok ötesinde anlamlara sahiptir. Çanakkale'de o günün Osmanlı coğrafyasının dört bir yanından gelmiş gencecik askerler memleketi korumak için gazi olmuş, şehitlik mertebesine ulaşmışlardır." ifadelerini kullandı.

İSTİB'den yapılan yazılı açıklamada görüşlerine yer verilen Kopuz, Çanakkale'nin muazzez topraklarında Boşnak'ın Arap'la, Çerkez'in Laz'la, Pomak'ın Gürcü'yle, Türk'ün Kürt'le koyun koyuna yattığını belirtti.

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümünde Kopuz, şunları kaydetti:

"Bu şehadet denizinden bizlere kardeşlik ve birlik mesajı vermektedirler. Bugün biz bu mesaja kulak vermeli, şehitlerimizin çığlığını duymalı ve bunu asla aklımızdan çıkarmadan milli birlik ve bütünlük içinde güçlü Türkiye için çalışmalıyız. Her türlü ayrılıkçı fikirle, bölücü örgütlerin istisnasız tamamıyla aramıza mesafe koymazsak Çanakkale ruhundan uzaklaşırız, milli birlikten ayrı düşeriz."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi İSTİB Başkanı Kopuz'dan Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümü mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement