İTO Üyeleri Tt Arena'da Sandık Başına Geçti - Son Dakika
Son Dakika Logo

İTO Üyeleri Tt Arena'da Sandık Başına Geçti

İTO Üyeleri Tt Arena\'da Sandık Başına Geçti
22.05.2013 17:02

İstanbul Ticaret Odası (İTO) üyesi 330 bin seçmen, yeni dönemin İTO meslek komitesi ve meclis üyelerini belirlemek için Türk Telekom Arena Stadyumu'nda sandık başına geçti.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) üyesi 330 bin seçmen, yeni dönemin İTO meslek komitesi ve meclis üyelerini belirlemek için Türk Telekom Arena Stadyumu'nda sandık başına geçti.

Seçimlerde, İTO'nun 81 meslek komitesinin, 248'i meclis üyesi olmak üzere 577 üyesi belirlenecek. İTO üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği seçimler, Seyrantepe'deki Türk Telekom Arena Stadyumu'nda gerçekleştirildi. İTO üyeleri oy kullanma işlemini 140 sandıkta gerçekleştirdi. İTO Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Yalçıntaş, "İstanbul Ticaret Odası'na yakışır vakurlukta, gayet yüksek katılımlı, demokratik ve şeffaf bir seçim yapıyoruz" dedi.

Seçim sandıklarını gezerek oda üyeleriyle bir araya gelen Yönetim Kurulu Başkanı adayı ve İTO Meclis Başkanı İbrahim Çağlar ise İTO'da 330 bin üyenin temsil edildiği 81 ayrı meslek grubu bulunduğunu, İTO yönetim kurulu başkanının 29 Mayıs'ta belli olacağını belirtti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi İTO Üyeleri Tt Arena'da Sandık Başına Geçti - Son Dakika


Advertisement