Journey, Yeni Sezon Şıklığını Tuba Ünsal ile Yansıtacak - Son Dakika
Ekonomi

Journey, Yeni Sezon Şıklığını Tuba Ünsal ile Yansıtacak

Journey, Yeni Sezon Şıklığını Tuba Ünsal ile Yansıtacak

"Giyilebilir Moda" Kavramıyla Her Sezon Çalışan Bayanların Beğenisi Toplayan Journey, 2007 Sonbahar-kış Koleksiyonun Çekimlerini, Tuba Ünsal ile Maslak Doğuş Power Center'da Gerçekleştirdi.

24.08.2007 14:48

"Giyilebilir Moda" kavramıyla her sezon çalışan bayanların beğenisi toplayan Journey, 2007 Sonbahar-Kış koleksiyonun çekimlerini, Tuba Ünsal ile Maslak Doğuş Power Center'da gerçekleştirdi.

Journey 2007 Sonbahar-Kış katalog çekimi için Murat Sargın'ın objektifine poz veren Tuba Ünsal, Journey'nin bu sezon da yüzü oldu. Oldukça keyifli bir ortamda gerçekleşen çekimlerin ardından Tuba Ünsal, özellikle Journey koleksiyonunda yer alan birçok modeli beğendiğini belirtti. Oyunculuk ve modellik kariyerinin dışında uluslararası deniz taşımacılığıyla ilgilendiğini, bu konuda bir projeyi ise eski bir üniversite arkadaşı ile hayata geçirmeyi hedeflediğini belirtti.

Türkiye genelinde toplam 80, Kıbrıs'ta ise 2 satış noktası ile 18-40 yaş arasında bayanlarla buluşan Journey, bu sezon da özellikle çalışan bayanların hem iş hem de hafta sonu şıklığını devam ettirebilecek modeller üretti.

(AB-AB-ÖZ-E)

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Journey, Yeni Sezon Şıklığını Tuba Ünsal ile Yansıtacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement