Keçiören Belediyesi Gençleri Çanakkale'ye Götürüyor - Son Dakika
Ekonomi

Keçiören Belediyesi Gençleri Çanakkale'ye Götürüyor

Keçiören Belediyesi Gençleri Çanakkale\'ye Götürüyor

Keçiören Belediyesi, Çanakkaleyi Görmeyen Genç Kalmasın sloganıyla gençlerin Çanakkaleyi görmeleri amacıyla kente geziler düzenliyor. Gençler, rehberler eşliğinde Çanakkale Şehitliği, tarihi kaleler, müzeler, siperler ve daha pek çok şeyi görme fırsatı buluyor. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, gençleri uğurlayarak milli ve manevi değerlerin önemine vurgu yapıyor.

16.05.2023 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediyesi tarafından " Çanakkale'yi Görmeyen Genç Kalmasın" sloganıyla gençlerin Çanakkale'yi görmeleri amacıyla kente geziler düzenleniyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, hemen her gün düzenlenen geziye katılan gençler, rehberler eşliğinde Çanakkale Şehitliği'nin yanı sıra Çanakkale Destanı'nın yazıldığı geniş bölgedeki tarihi kaleleri, tabyaları, şehitlikleri, anıtları, müzeleri, batık gemileri, topları, siperleri, burçları ve savaştan kalan pek çok şeyi görme fırsatı buluyor.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da yola çıkan gençleri belediye önünden uğurlayarak milli ve manevi değerlerin önemine vurgu yapıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turgut Altınok, Çanakkale Zaferi'nin Türkiye Cumhuriyeti'nin kurtuluşunda ve kuruluşunda önemli bir dönemeç olduğunu aktardı.

Altınok, "Gençlerimiz, kahraman ecdadımızın destansı öyküsünü Çanakkale'de en çıplak şekliyle görüyor. Milli ve manevi duyguların gelişmesi için bu tür geziler çok önemli. Atalarımızın büyük fedakarlıklarla, canları pahasına bizlere bu toprakları vatan yaptıklarını canlı canlı görmelerini sağlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Keçiören Belediyesi Gençleri Çanakkale'ye Götürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor
    00:28 Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor

    Burdur'da gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, 2024 yılı yatırım planları ele alındı. Toplantıda, Burdur genelinde 267 projenin yürütüldüğü açıklandı.

  • Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi
    21:49 Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi

    Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü ve Hizan Sağınlı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde 2 şahsa toplam 34 bin 440 TL idari para cezası verildi. Yapılan operasyonda 4 adet keklik, 4 adet kafes ve 5 adet tuzak ele geçirildi. Keklikler sağlık kontrollerinin ardından doğaya salındı ve kafes ile tuzaklar imha edildi.


Advertisement