Kobi'ler Teknolojik Altyapı Anlamında Geleceğe Nasıl Hazırlanmalılar? - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kobi'ler Teknolojik Altyapı Anlamında Geleceğe Nasıl Hazırlanmalılar?

25.02.2016 13:48

Microsoft Türkiye'nin KOBİ Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tarık Tüzünsü, KOBİ'lerin teknolojik altyapı anlamında geleceğe nasıl hazırlanmaları gerektiğini Wise TV'ye anlattı.

Microsoft Türkiye'nin KOBİ Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tarık Tüzünsü, KOBİ'lerin teknolojik altyapı anlamında geleceğe nasıl hazırlanmaları gerektiğini Wise TV'ye anlattı.

KOBİ'lerin bu alanda Microsoft'u takip etmeleri gerektiğini ifade eden Tüzünsü, KOBİ'lerin teknolojiyi kullanmadıkları takdirde ulusal ya da uluslararası alanda rekabet etmelerinin mümkün olmadığını söyledi. Bulut teknolojisi sayesinde herhangi bir yatırım yapmadan KOBİ'lerin müşteri takip programından, Office 365 verimlilik programına, hatta Microsoft dışındaki ürünlere kadar birçok şeye sahip olabileceklerini belirten Tüzünsü, "KOBİ'nin yapması gereken tek şey, önce bunun gerekli olduğuna inanmak çünkü bundan sonra her şey onların çok daha rahat ulaşabileceği hale gelecek" dedi.

Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Kobi'ler Teknolojik Altyapı Anlamında Geleceğe Nasıl Hazırlanmalılar? - Son Dakika


Advertisement