Krizdeyiz Ücretleri Düşürün - Son Dakika
Ekonomi

Krizdeyiz Ücretleri Düşürün

Krizdeyiz Ücretleri Düşürün

Birçok Ünlü Markanın Tanıtım Yüzü Olan Hollywood Yıldızlarının Aldığı Astronomik Rakamların İndirilmesi veya Sözleşmelerinin İptali İsteniyor. Stilistlerin Defilelerinde Podyumda Oturmak İçin 1 Saatliğine 250 Bin Dolar İsteyen Cameron Diaz Bu Görevine Kriz Nedeni ile Son Verildi.

22.11.2008 01:38

Birçok ünlü markanın tanıtım yüzü olan Hollywood yıldızlarının aldığı astronomik rakamların indirilmesi veya sözleşmelerinin iptali isteniyor. Stilistlerin defilelerinde podyumda oturmak için 1 saatliğine 250 bin dolar isteyen Cameron Diaz bu görevine kriz nedeni ile son verildi.

DÜNYACA ünlü markaların tanıtım yüzleri olarak reklamlara çıkan ve milyonlarca dolar alan ünlüler de küresel krizden etkilenmeye başladılar. İtalya’da yayınlanan "La Stampa" gazetesine göre, başta George Clooney olmak üzere pek çok Hollywood yıldızı uyarılarak, aldıkları rakamlarda indirime gidilebileceği, kabul etmedikleri takdirde sözleşmelerinin iptalinin söz konusu olabileceği konusunda uyarıldı.

Sözleşmeler inceleniyor

Yıllardır İtalyan "Martini" içki reklamlarını üstlenen ve "No Martini, No Party" (Martini yoksa, Parti de yok) spotu ile özdeşlenen George Clooney için şimdi "No Money, No Testimonial" (Para yoksa, tanıtımda yok) spotu gündeme düştü. Sadece George Clooney değil. Özellikle kozmetik, aksesuar ve moda sektöründe büyük paralar kazanan Charlize Theron, Naomi Campbell, Monica Bellucci, Nicole Kidman, Stephanie Seymour, Angelina Jolie, Catherine Zeta Jones, Sharon Stone, Scarlett Johansson, Cameron Diaz gibi şöhretlerin sözleşmeleri tekrar gözden geçirilecek. Sadece Nicole Kidman, Chanel No 5 parfümü tanıtımı için 6.5 milyon dolar para alıyor.

Diaz ile bitirildi

Stilistlerin defilelerinde podyumda oturmak için 1 saatliğine 250 bin dolar isteyen Cameron Diaz ve 300 bin dolara "Evet" diyen Scarlett Johansson’un da bu görevlerine kriz nedeni ile son verildi. Giorgio Armani ise erkek iç çamaşırlarının tanıtım yüzü futbol yıldızı David Beckham’dan anlayış bekleyerek aldığı ücretten indirim yapmasını istedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Krizdeyiz Ücretleri Düşürün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement