Mezitli Belediyesi çalışanlarına promosyon müjdesi - Son Dakika
Ekonomi

Mezitli Belediyesi çalışanlarına promosyon müjdesi

Mezitli Belediyesi çalışanlarına promosyon müjdesi

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın açık ihale hamlesi, çalışanların cebine daha fazla promosyon ödemesinin girmesini sağladı.

24.09.2021 12:07  Güncelleme: 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın açık ihale hamlesi, çalışanların cebine daha fazla promosyon ödemesinin girmesini sağladı. Yapılan açık ihaleyi kazanan banka, belediyeye bağlı Mutlu Mezitli Ltd. Şti. bünyesinde çalışan işçilere, 3 yıl boyunca ücretlerinin aracı kurum olarak banka tarafından ödenmesi karşılığında bir defaya mahsus olarak 2 bin 925 lira ödeyecek.

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın belediye çalışanlarına ücret ödeneceği bankanın seçilmesinde kullandığı yöntem, personelin cebine daha fazla para girmesini sağladı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Tarhan tarafından ilçede bulunan banka şubeleri davet edilerek, 3 yıllık ücret ödemesinin yapılacağı banka ihale ile belirlendi. Tarhan'ın yanı sıra banka temsilcileri, Mutlu Mezitli Ltd. Şti. Genel Müdürü Filiz Yalın, DİSK Genel İş Mersin Şube Başkanı Kemal Göksoy, Mezitli Belediyesi işyeri temsilcileri ve belediye bürokratlarının katıldığı ihale çekişmeli bir sürecin ardından sonuçlandı.

Açık artırma şeklinde yapılan ve kayıt altına da alınan ihaleyi kazanan banka, 3 yıldır olduğu gibi 2024 yılına kadar Mezitli Belediyesinde şirket bünyesinde çalışanlarının ücretlerinin ödenmesinde aracı kurum olma hakkı kazandı. Banka, çalışanlara bir defaya mahsus olarak 2 bin 925 lira promosyon parası ödeyecek.

Yapılan bu sözleşme ile Mezitli Belediyesi çalışanları, çalışan sayısı ile kıyaslandığında Mersin'de en yüksek promosyonu almış oldu.

"Çalışanlarımıza önemli bir promosyon desteği sağladık"

Her zaman çalışana en yüksek ücreti vermeyi amaç edindiklerini ifade eden Başkan Tarhan, ücretlerin ödendiği bankayı da belirlerken çalışanlara yüksek promosyonu sağlamak için açık ihale yöntemine başvurduklarını söyledi. Tarhan, "Aldığımız tüm kararları çalışanlarımızın daha mutlu ve huzurlu şekilde görevlerini yapmaları üzerine kurduk. Yapılan ihale sonrası kazanan banka ile anlaşarak önemli bir promosyon desteği sağladık. Şirketimiz bünyesinde her çalışanımızın hesabına 2 bin 925 lira yatacak. İhalemizi son derece şeffaf bir biçimde DİSK Genel İş Sendikası temsilcilerinin ve çalışanlarımızdan oluşan işyeri temsilcilerimizin önünde gerçekleştirdik. Yani alacakları promosyon miktarının belirlenmesine çalışanlarımız tanıklık etti. Gösterdikleri duyarlı yaklaşım dolayısıyla banka temsilcilerimize ayrıca teşekkür ederim" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Mezitli Belediyesi çalışanlarına promosyon müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak
    21:26 Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 694 milyon 461 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını duyurdu. Ödemeler arasında hububat-baklagil ve dane mısır desteği, hayvan hastalıkları tazminat desteği, biyolojik/biyoteknik mücadele desteği, sertifikalı tohum üretim desteği, kırsal kalkınma yatırım desteği, bombus arısı kullanım desteği, büyükbaş damızlık (düve) hayvan alım desteği, küçük aile işletmesi desteği ve sertifikalı fidan kullanım desteği bulunuyor.

  • İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı
    21:23 İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı

    İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın Üst Yöneticiliği (CEO) görevini vekaleten yürüten Selahattin Bilgen, Eylül 2023'ten beri bu görevi sürdürüyordu. İGA, küresel rekabetin hızla değişen dinamiklerine uyum sağlayarak kurumsal güçlenmesini sürdürüyor. Bilgen'in kapsamlı tecrübesi, bilgi ve birikimiyle İstanbul Havalimanı'na önemli katkılar sunduğu belirtilerek, asaleten İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi CEO'su olarak atandığı açıklandı.

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi
    20:48 Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi

    Ankara'nın Nallıhan ilçesinde belediye, çiftçilere girdi ve yem maliyetlerini azaltmaları amacıyla yüzde 75 hibe destekli silajlık mısır tohumu desteği verdi. Nallıhan Belediyesi, yerelden kalkınma ilkesi doğrultusunda tarım ve hayvancılığa hibe desteklerini artırarak, üreticilere mısır tohumu dağıttı. Belediye Başkanı Ertunç Güngör, üreticilere desteklerinin süreceğini belirterek, bereketli bir üretim diledi.


Advertisement