Moldovalı Hizmetçinin İşadamını Şok Eden Soygun Planı - Son Dakika
Ekonomi

Moldovalı Hizmetçinin İşadamını Şok Eden Soygun Planı

Moldovalı Hizmetçinin İşadamını Şok Eden Soygun Planı

Beykoz Konakları'nda Oturan Ünlü İşadamının Evi Soyulur. Evi Soyan Moldovalı Hizmetçidir ve Çoktan Ülkesine Dönmüştür. Ama Ev Sahibesinin Hizmetçinin Peşini Bırakmaya Hiç de Niyeti Yoktur.

17.04.2007 09:45

Beykoz Konakları'nda oturan ünlü işadamının evi soyulur. Evi soyan Moldovalı hizmetçidir ve çoktan ülkesine dönmüştür. Ama ev sahibesinin hizmetçinin peşini bırakmaya hiç de niyeti yoktur.

Ünlü işadamı güvenlik önlemlerinin yüksek olduğu sitedeki villasında yaşanan soygun karşısında şok olmuştur. Villadaki kasada ne var ne yok çalınmıştır. Üstelik Moldavalı hizmetçi de ortadan kaybolmuştur.

Harekete geçen polis, hemen arama faaliyetlerine başlar; Moldavalı hizmetçi ise çoktan ülkesine gitmek için uçağa binmiştir.

Ünlü işadamının karısının ise pes etmeye niyeti yoktur. Bir dedektif gibi çalışır ve hizmetçinin Moldava'daki telefonuna ulaşır.

Uzun uzun çalan telefonu Moldavalı hizmetçi açar, evin sahibesi çalınan paraları geri ister. Moldovalı hizmetçi, paraları vermeyeceğini söyler ve son söz olarak da 'Ne yaparsan yap' der.

Evin sahibesi bu konuşma karşısında çileden çıkar. İşadamı ve eşi son çareyi Moldavalı hizmetçiyi Interpol'e şikayet etmekte bulur.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Moldovalı Hizmetçinin İşadamını Şok Eden Soygun Planı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement