Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'nde Üretim Tatbikatı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Ekonomi

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'nde Üretim Tatbikatı Gerçekleştirildi

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü\'nde Üretim Tatbikatı Gerçekleştirildi

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü, 2024 yılı üretim programlarına yönelik eğitim tatbikatlarının beşincisini Nazilli ve Kavaklıdere Orman İşletme Müdürlüğü personelinin katılımıyla gerçekleştirdi. Tatbikatta, üretimde verimlilik, standartlara uygunluk, kaliteli üretim, iş sağlığı ve güvenliği gibi konular anlatılarak uygulamalı olarak gösterildi. Ayrıca meşcere bakımı müdahale teknikleri ve plan değişikliği raporlarıyla ilgili bilgiler de paylaşıldı.

05.10.2023 10:20  Güncelleme: 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Çal ilçesinde odun üretim tatbikatı yapıldı. Yapılan tatbikatta kesme ve boylama teknikleri, standardizasyon, üretimde verimliliği arttırma, iş sağlığı ve güvenliği, orman deposunda yapılacak iş ve işlemler ele alındı.

Denizli'nin Çal ilçesinde odun üretimi ve pazarlamaya yönelik tatbikat yapıldı. Çal Orman İşletme Müdürlüğü'nde yapılan tatbikata Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Üçgül, Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Demirci, İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Halil Özdemir, Çal Orman İşletme Müdürü Havva Akkuş, İşletme Müdür Yardımcısı Kenan Serkan Lelik, orman işletme şefleri, orman muhafaza memurları ve üretimde çalışan işçiler katıldı. Yapılan üretim tatbikatında damga, kesme ve boylama teknikleri, standardizasyon, üretimde verimliliği arttırma, iş sağlığı ve güvenliği, orman deposunda yapılacak iş ve işlemler gibi konular uygulamalı olarak anlatıldı. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'nde Üretim Tatbikatı Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement