Muhtar Kent'in Tavsiyelerine İş Adamlarından Destek - Son Dakika
Ekonomi

Muhtar Kent'in Tavsiyelerine İş Adamlarından Destek

Muhtar Kent\'in Tavsiyelerine İş Adamlarından Destek

Coca Cola CEO'su Muhtar Kent'in 'İş adamları yanında para taşımalı' sözlerine iş adamlarından destek geldi.

29.03.2013 13:44

Coca Cola CEO'su Muhtar Kent'in 'İş adamları yanında para taşımalı' sözlerine iş adamlarından destek geldi. Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (UHKİB) Başkanı Şenol Şankaya, bunu uygulamayı düşündüğünü söyledi.

UHKİB Başkanı Şenkaya, Bursa Valiliği ile Capital ve Ekonomist dergileri iş birliğiyle ikincisi düzenlenen 'Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde gazetecilerin sorularını cevapladı. Zirvenin olumlu katkıları olacağını ifade eden Şenkaya, "Geçen sene biraz acemilik vardı, ama güzel konulara değinilmişti. Bugün de aynı şekilde başladı. Çok iyi konuşmacılar var. Çok güzel konular işleniliyor. Bakanımız dünya geneline dair güncel açıklamalar yaptı. Türkiye'nin konumuyla ilgili olumlu, pozitif rakamlar verdi. Bunun yanında Muhtar Kent'in güzel açıklamalarını dinledik. Çok heyecanlıydı. Özellikle gençlere verilecek önemli mesajlar vardı. Gurur duyduk. Bursa için büyük şans.

İnanıyorum ki buradan çok güzel sonuçlar çıkacak. Güzel konuşmaları olacak ve biz bu durumdan faydalanacağız" dedi.

Zirve için salonların yetersizliğinden bahseden Şenkaya, "Bursa basının ufak bir kırgınlığı var. Maalesef salonlar yetmiyor. Alanımız çok dar. Geçmişte yaşanan bu durumların bir sonucudur. Ancak Bursa ve ekonomi zirvesi bunu hak etmiyor.

Bugün 500 kişi katılımcı var. 200'e yakın katılımcı da dışarıda kaldı. Duyduğum kadarıyla yaklaşık 100 kişiye de gelmeyin diye rica edilmiş. Neredeyse bine yakın katılım var. Bunların geliştirilmesi lazım" diye konuştu.

Muhtar Kent'in iş adamlarına "Yanınızda nakit para taşıyın" tavsiyesini değerlendiren Şenkaya,

"Bu sözü çok güzel buldum. Bugüne kadar kimsenin düşünmediği bir şey. Bir düğmeye basıyorsunuz, havale çıkartıyorsunuz. Paraya hiç dokunmuyoruz. Onun için çok güzel bir örnekti. Onu dinledikten sonra ben bunu iş yerinde nasıl uygularım diye düşündüm. Çok hoşuma gitti. Bunu yaşamamız lazım" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Muhtar Kent'in Tavsiyelerine İş Adamlarından Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement