Mutlu Akar: "Kişiye Özel Hizmet Veren Firmalar Rekabette Öne Çıkıyor" - Son Dakika
Ekonomi

Mutlu Akar: "Kişiye Özel Hizmet Veren Firmalar Rekabette Öne Çıkıyor"

Mutlu Akar: "Kişiye Özel Hizmet Veren Firmalar Rekabette Öne Çıkıyor"

Asseco SEE’nin Satış Müdürü Mutlu Akar, çağrı merkezi sektöründe, tüm kanallarda kişiye özel hizmet veren firmaların rekabette öne çıktığını açıkladı.

19.12.2017 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Asseco SEE'nin Satış Müdürü Mutlu Akar, çağrı merkezi sektöründe, tüm kanallarda kişiye özel hizmet veren firmaların rekabette öne çıktığını açıkladı.

Çağrı Merkezleri Derneği'nin yayınladığı 2017 Türkiye çağrı merkezi sektörü raporuna göre, pazar büyüklüğü 2017'de yüzde 13,3 büyüyerek 5,1 milyar TL'ye ulaştı. Ayrıca, geçen yıl 2,2 milyar gelen/giden arama gerçekleşirken 2017'de bu sayı 2,5 milyar adete yükseldi. Gelen aramaların büyük çoğunluğu ürün/hizmet bilgisi almak için yapılırken, giden aramaların ise satış/pazarlama amacıyla yapıldığı görüldü. Öncelikli iletişim kanalları arasında ise telefon ilk sırada yer alırken çağrı merkezlerinin yüzde 67'sinin sosyal medya mecralarına entegre olduğu kaydedildi.

Avrupa'nın en büyük yazılım firmalarından Asseco SEE'nin Satış Müdürü Mutlu Akar, özellikle kişiselleştirilmiş hizmet vermenin önemine değinerek, "Artık, omni-channel konsepti etrafında tüm kanallarda kişiye özel hizmet veren firmalar rekabette öne çıkıyor. Biz de, trendlere uymak isteyen firmalara LIVE Bütünleşik Müşteri Deneyimi Yönetimi ve Omni-channel İletişim Merkezi çözümünü sunuyoruz" dedi.

LIVE ile müşteri deneyimi yönetimini farklı bir boyuta taşıdıklarını belirten Akar, "LIVE bünyesinde müşterilerimize katma değer sağladığımız Omni-channel İletişim Merkezi çözümümüze son olarak Virtual Branch uygulamasını da ekledik. Virtual Branch, yeni nesil sanal şube gibi düşünülebilir ve tüm sektörler için fiziksel bir şubeye veya mağazaya gitmeye gerek kalmadan, gerçek müşteri temsilcileri ile müşterilerin online ve mobil kanallarda bir çok işlemin yapılmasını sağlıyor" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Mutlu Akar: 'Kişiye Özel Hizmet Veren Firmalar Rekabette Öne Çıkıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement