Nürnberg Uluslararası Oyuncak Fuarı Kapılarını Açtı - Son Dakika
Ekonomi

Nürnberg Uluslararası Oyuncak Fuarı Kapılarını Açtı

Nürnberg Uluslararası Oyuncak Fuarı Kapılarını Açtı

Dha DIŞ HABER - Nürnberg Uluslararası Oyuncak fuarı kapılarını açtı Dünyanın bir numaralı 67. Oyuncak Fuarı bugün kapılarını ziyaretçilere açtı.

27.01.2016 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dha DIŞ HABER - Nürnberg Uluslararası Oyuncak fuarı kapılarını açtı

Dünyanın bir numaralı 67. Oyuncak Fuarı bugün kapılarını ziyaretçilere açtı. Dünyanın her köşesinden gelen uzman ziyaretçiler, çeşitli kategorilerdeki sayıları milyonları bulan çeşit çeşit oyuncakları dikkatle inceleyerek, siparişlerini verdiler.

Fuar idaresince verilen bilgiler göre katılım bu yıl geçen yıllara göre yüzde bir artarken, fuarda 66 ülkeden 2851 firma yer aldı. Geleneksel tahta oyuncaklardan, en son elektronik oyuncaların sergilendiği fuarı çok sayıda Türk işadamı da ziyaret etti. Fuarda yer alan 28 Türk firması ise, gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını dile getirdiler.

Bunlardan MCD Racing firması sahibi Sinan Sunalı 10.kez fuara katıldıklarını belirterek, 2013 yılında tamamı kendi imalatları olan elektronik otomobil l ile Avrupa birinciliği kazandıklarını bunu daha da geliştirdiklerini dile getirdi.

DOLU DOLU GELİYOR

Dolu Toy Factory sahibi Gökhan Dolu'da 12 yıldır Fuarda yer aldıklarını üretimin yüzde 55'ini ihraç ettiklerini dile getirerek, mevcut müşterilerinin yanı sıra yeni müşteriler için çalışma yaptıklarını anlattı.

UÇAR OYUNCAK

Uçar oyuncak firmasından Efe Uçar, imalatlarının genellikle Avrupa ya yönelik olduğunu söyleyerek,fuarda 8.kez yer aldıklarını belirtti. Uçar, ürünlerinin yüzde 35'ini ihraç ettiklerini kaydetti

Prosess Model sahibi Harun Yamanlar, tamamen yerli ve kendi üretimleri olan model tren aksesuarları ürettiklerini ve elektronik dalda tamamen kendi icatları ile fuarda yer aldıklarını dillendirdi.

Fuara katlan Türk Firmaları şöyle

Art Puzzle Heidi Oyuncak, Cem Kırtasiye Büro Malzemeleri, Çilek Mobilya, Dolu Oyuncak, Eğemen Grup, Elit ithalat, Erpa Toys, Fen Oyuncak, Furkan Pazarlama, Gelecek Robotik Makine, Güçlü Oyuncak, Hakan Canta, Halley Hediyelik Oyuncak, Irak Plastik, İskender Plastik, Mamatoyz, MCD Model Otomabil, MGS Plastik Sanayi, Neco Dış Ticaret, Orhun Toys, Özka Oyuncak, Özyıldırım Plastik, Perre Group, Pilsan Plastik, Proses Elektronik, Selay Oyuncak, Star Game, Ucar Oyuncak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Nürnberg Uluslararası Oyuncak Fuarı Kapılarını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement