Paşabahçe ve Pimapen Turqualıty Kapsamında - Son Dakika
Ekonomi

Paşabahçe ve Pimapen Turqualıty Kapsamında

Paşabahçe ve Pimapen Turqualıty Kapsamında

Güçlü Global Türk Markaları Geliştirerek Türkiye'nin İhracatını Artırmayı Hedefleyen Turquality, Programı'na Dayanıklı Tüketim Sektörlerinin Önde Gelen Markalarından Paşabahçe ve Pimapen de Eklendi.

12.03.2008 22:30

Güçlü global Türk markaları geliştirerek Türkiye'nin ihracatını artırmayı hedefleyen Turquality, Programı'na dayanıklı tüketim sektörlerinin önde gelen markalarından Paşabahçe ve Pimapen de eklendi.

Kapsamına aldığı markalarla birlikte destek verdiği firma ve sektör sayısını da genişleten Turquality, bugün 53 marka, 46 firma ve 7 sektöre ulaştı.

Üretimden pazarlamaya, satıştan satış sonrası hizmetlere kadar bütün süreçleri kapsayan finansal desteğin sağlandığı program çerçevesinde, firmaların yurt dışı markalaşmaya yönelik harcamalarının yüzde 50'si, üst limit olmaksızın Turquality tarafından destekleniyor. Bu çerçevede, firmalara global markalaşma süreçlerinde sağladığı finansal desteğin yanında, eğitim ve stratejik danışmanlığın da verildiği Turquality ile Paşabahçe ve Pimapen, yurt dışı markalaşma yatırımlarına ivme kazandırmayı hedefliyor.

Paşabahçe ve Pimapen markalaşma adımlarını güçlendiriyor Pimapen'in Turquality kapsamına alınmasıyla ilgili açıklama yapan PİMAŞ Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. Genel Müdürü Oktay Alptekin, küreselleşen piyasada sürdürülebilir gelişmelerin ancak kalıcı markalar aracılığıyla gerçekleşebileceğini ifade etti. Program kapsamına alınmalarının daha büyük hedeflere ulaşmalarına katkı sağlayacağını belirten Alptekin, "26 yıldır Türkiye'de, 15 yıldır ise yurtdışında 25 ülkede 700'ün üzerindeki pencere üreticisi aracılığı ile konut ve işyerlerine PİMAPEN markası ile ulaşıyoruz. Bugün, PİMAŞ olarak Turquality kapsamına alınmamızı yıllardır sürdürdüğümüz çabaların takdiri olarak görüyor ve gurur duyuyoruz" dedi.

Paşabahçe Cam Ev Eşyası Grup Başkanı A. Taner Uz ise Turquality kapsamına girmelerine ilişkin yaptığı açıklamada, programa dahil olmaktan ötürü duydukları memnuniyeti belirtirken Turquality'nin desteğiyle sektöründe lider, dünya markası olma yolunda daha güçlü adımlarla ilerleyeceklerini söyledi.

(CY-CY-ÖK-E)

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Paşabahçe ve Pimapen Turqualıty Kapsamında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement