PayFix, BankPozitif'i Satın Aldı - Son Dakika
Ekonomi

PayFix, BankPozitif'i Satın Aldı

PayFix, BankPozitif\'i Satın Aldı

Dijital ödeme platformu PayFix, yabancı yatırım bankası statüsünde faaliyet gösteren BankPozitif'i satın aldığını duyurdu. BankPozitif, Türkiye'nin ekonomik refahını ve teknolojik sınırlarını geliştirmeye yönelik yeni bir adıma imza attı. Banka, müşteri ihtiyaçlarına uygun olarak hazırlanmış çevik ve kişiye özel çözümler sunmayı hedefliyor. Ayrıca, finansal okuryazarlığı geliştirmek ve proaktif katılıma teşvik etmek için eğitim ve seminer çalışmaları düzenleyecek. BankPozitif, Türkiye'nin ekonomik kalkınmasını desteklemek ve ülkemizin ekonomik büyümesine değer katmak için çalışmalarını sürdürecek.

13.09.2023 16:10  Güncelleme: 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dijital ödeme platformu PayFix, yabancı yatırım bankası statüsünde faaliyet gösteren BankPozitif'i satın aldığını duyurdu. BankPozitif Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Kork, "Yaptığımız her yatırım, attığımız her adım, ülkemizin ekonomik ve toplumsal geleceğini desteklemek için. Bu amacımızı ve inancımızı gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalarımızda göstermeye devam edeceğiz" dedi.

BankPozitif, Türkiye'nin ekonomik refahını ve teknolojik sınırlarını geliştirmeye yönelik yeni bir adıma imza attı. Banka Türkiye'nin yüzüncü yılında kendisini hem ulusal hem de uluslararası alanda lider, sürdürülebilir ve yenilikçi finansal çözümlerin tedarikçisi olarak konumlandırmayı hedefliyor. Dijital çağdaki paradigma değişimlerinin farkında olarak, finans sektöründeki dijital dönüşümü desteklemeyi ve Türkiye'nin ekonomik ve teknolojik açıdan kendine yeterliliği için çalışmalar gerçekleştirmeyi amaçlıyor. BankPozitif yeni yaklaşımında, müşteri ihtiyaçlarına uygun olarak titizlikle hazırlanmış çevik ve kişiye özel çözümler öncelikli. Banka, öncü yenilikleri güçlü bir ürün portföyüyle birleştirerek Türkiye'nin ekonomik gidişatına güç katarken, bu misyonu, sosyal sorumluluğa önem veren, eğitimli, deneyimli ve etik odaklı bir çalışma ekibinin temelleri üzerine inşa etmeyi hedefliyor. Bireylerin ve işletmelerin tek bir dijital platformdan finansal işlemlerini daha hızlı, güvenli ve verimli bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlarken, Türkiye çapındaki kapsamlı eğitim ve seminer çalışmaları aracılığıyla finansal okuryazarlığı geliştirmeyi ve proaktif katılıma teşvik etmeyi amaçlıyor. Türkiye Yüzyılı'nda, BankPozitif bir finans kurumu olmanın ötesinde, ekonomik vizyon ve inovasyonun yol göstericisi olarak da varlığını sürdürmeyi hedefliyor.

'EKONOMİK KALKINMAYI DESTEKLEMEK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ'

BankPozitif'in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Kork, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"BankPozitif için vizyonumuz, finansal hizmetlerde yeni standartlar belirlemek ve buna öncülük etmek. Bu yatırım ile Türkiye'nin 100'üncü yılında, BankPozitif olarak ülkemizi hem yerel hem de küresel finans dünyasının zirvesine taşımaya kararlıyız. Türk ekonomisine olan sarsılmaz inancımız ve bu topraklardaki potansiyelin bilinciyle, yarının finansal ortamını bugünden şekillendiriyoruz. 100'üncü yılımızda, ülkemizin zengin tarihi ve kültürel değerleri ile birlikte güçlü ekonomik geleceğini de kutluyoruz. Bu satın almanın ülkemiz için yeni bir kilometre taşı olacağına inanıyoruz. BankPozitif olarak, bu dönüm noktasında ülkemizin ekonomik kalkınmasını desteklemek için var gücümüzle çalışacağız. Yenilikçi finansal çözümler, dijital dönüşüm projeleri ve sürdürülebilir kalkınma hedeflerine olan bağlılığımızla, Türkiye'nin 100'üncü yılında ülkemizin ekonomik büyümesine değer katmayı amaçlıyoruz. Bu konuda önceliğimiz, istikrarlı ve sürdürülebilir büyümeyi desteklemek için teknolojik ve inovatif yatırımları artırmak olacaktır. Türkiye'nin ekonomik yükselişine daha fazla katkıda bulunmayı ve bu süreçte ülkemizin küresel rekabette daha güçlü bir konuma gelmesi için finansal altyapısını güçlendirme misyonunu da üstlenmiş bulunuyoruz. Yaptığımız her yatırım, attığımız her adım, ülkemizin ekonomik ve toplumsal geleceğini desteklemek için. Bu amacımızı ve inancımızı gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalarımızda göstermeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi PayFix, BankPozitif'i Satın Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement