Rus Turizmciler Hesap Çıkardı: Türkiye'de 1 Hafta Tatil 1300 Lira - Son Dakika
Son Dakika Logo

Rus Turizmciler Hesap Çıkardı: Türkiye'de 1 Hafta Tatil 1300 Lira

01.07.2016 10:37  Güncelleme: 11:02

Rusya'dan Türkiye'ye tur satışı yasağının kalkmasıyla, 1 haftalık her şey dahil turlar uçak bileti ile 460 dolara yaklaşık 1300 liraya satılmaya başladı.

Türk Rus sitesinde yer alan habere göre, Rusya'dan Türkiye'ye tur satışı yasağının kalkmasıyla, charterların başlaması ve ilk tur gruplarını gitmesi an meselesi... Hatta dün Moskova'da bazı tur acentalarının soran müşterilerine "Yarın satış, Pazartesi uçuş mümkün" dedikleri medyaya yansıyan haberler arasında. Peki tur fiyatları ne olacak?

HİR ŞEY DAHİL 1 HAFTA 460 DOLAR

Rusya Tur Operatörleri Birliği ATOR Başkanı Maya Lomidze, "her şey dahil" sistemiyle Türkiye'de kişi başı bir haftalık tatilin 30 bin ruble civarında olacağını söyledi. Uçak ve transfer fiyatının da dahil olduğu bur rakam yaklaşık 460 dolara tekabül ediyor.

TÜRKİYE FİYATLARI ZOR DURUMDAN DÜŞÜRDÜ

Türkiye'de durumun zor olduğunu söyleyen Lomidze, otellerin fiyatları düşürmek zorunda olduklarını söyledi.

Piyasada Türkiye tatili için charterlerın ne zaman başlayabileceğine dair farklı görüşler ileri sürülüyor. "Pazartesine yetişebilir" diyen de var, ATOR gibi "2-3 hafta sürer" diyen de.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Ekonomi Rus Turizmciler Hesap Çıkardı: Türkiye'de 1 Hafta Tatil 1300 Lira - Son Dakika


Advertisement