Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Açıklaması - Son Dakika
Ekonomi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Açıklaması

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Kentimizin ana arterleri ile Cumhuriyet Meydanı'nı estetikle buluşturacağız" dedi.

29.12.2015 13:50

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Kentimizin ana arterleri ile Cumhuriyet Meydanı'nı estetikle buluşturacağız" dedi.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, binaların dış cephelerinin proje dahilinde giydirilmesiyle kentin modern görüntüye kavuşup prestijinin artacağını söyledi.

Bu kapsamada Çiftlik Caddesi'nde yaptıkları çalışmayı devam ettireceklerini anlatan Yılmaz, şöyle konuştu.

"Çiftlik Caddesinde Cadde AVM projemiz sonuçlandı. Restorasyon ve rekreasyon çalışmalarımız ile halkımız, çağdaş bir alana kavuştu. Kent mobilyaları da Cadde AVM'ye ayrı bir güzellik kattı. Şimdi de benzer şekilde kentimizin ana arterleri ile Cumhuriyet Meydanı'nı estetikle buluşturacağız. Böylelikle şehrimizin merkezinin hem estetiği artacak hem de prestiji yükselecek. Aynı zamanda mantolama çalışmaları, şehrimizin turizm rantını ve gayrimenkullerin değerini de olumlu yönde etkileyecek. Samsun'u estetik güzellikle donatacağız. İnşallah gelecek, geçmişten daha iyi olacak."

Mantolama işinde en büyük sorunun taşeron firma bulmak olduğuna işaret eden Yılmaz, "Üzülerek şunu söyleyeyim, mantolama konusunda bu işi yapacak, istediğimiz estetiği ortaya koyacak taşeron firmalar henüz daha yeteri kadar oluşmadı. Yaptığımız ihalelere istediğimiz kadar katılım olmuyor. Olmayınca ihale, bir iki kişinin elinde kalıyor. Onların da ellerindeki küçük ekiplerle bu işin altından kalkmaları zaman alıyor. Çiftlik Caddesi'nde bir yılda bitirilebilecek iş, iki yıl sürdü. Çünkü taşeron firma ekip bulamıyor. Donanımlarını artıramıyor" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement