Sanko Holding'e "Bölgesel ve Uluslararası Marka" Ödülü - Son Dakika
Ekonomi

Sanko Holding'e "Bölgesel ve Uluslararası Marka" Ödülü

Sanko Holding\'e "Bölgesel ve Uluslararası Marka" Ödülü

Sanko Holding, Gaziantep Medya Platformu tarafından "bölgesel ve uluslararası marka ödülüne" layık görüldü.
Gaziantep Medya Platformu (GAMEP) ile Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) işbirliğiyle düzenlenen Bölgesel ve Uluslararası...

23.11.2013 17:08

Sanko Holding, Gaziantep Medya Platformu tarafından "bölgesel ve uluslararası marka ödülüne" layık görüldü.

Gaziantep Medya Platformu (GAMEP) ile Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) işbirliğiyle düzenlenen Bölgesel ve Uluslararası Markalar Ödül Töreni, onur konuğu KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun da katılımıyla Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapıldı.

'Dünya markaları bu topraklardan çıkacak' temasıyla bu yıl ikincisi gerçekleştirilen törende, sanayileşmeye ve markalaşmayla bölgenin kalkınmasına katkıda bulunan firmalara ödül verildi.

KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu, törende yaptığı konuşmada, Gazianteplileri doğuştan gelen müteşebbislik ruhu ile kendi kendilerini bugünlere taşıdığını için kutlayarak, "Ödül alan herkesi yürekten kutluyorum. Bütün yöneticileri KKTC'de görmekten çok mutlu olacağım. Anavatana ve siz değerli kardeşlerime, KKTC'nin sevgi ve saygılarımı iletiyorum" dedi.

Konuşmaların ardından, Gaziantep'in yanı sıra bölge illerden ödüle layık görülen firmalara plaketleri dağıtıldı.

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Sanko Holding'in ödülünü, Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu'na takdim etti.

Törene, Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Halil Mazıcıoğlu, Gaziantep Vali Vekili Mehmet Taşdöğen, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Emniyet Müdürü Ömer Aydın, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ve Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca, GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu ve diğer davetliler katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Sanko Holding'e 'Bölgesel ve Uluslararası Marka' Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement