Seferihisar Belediyesi tarafından bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Mandalina Şenliği kapsamında, kortej yürüyüşü ile çeşitli yarışmalar yapıldı.
Kortej yürüyüşüyle başlayan şenlik kapsamında, "en yavaş bisiklet sürme", ''en iyi mandalinalı yemek'', ''en iyi mandalinalı hediyelik eşya'' ve ''en iyi mandalina üreticisi'' yarışmalarıyla "mandalina kral ve kraliçesi güzellik yarışması" gerçekleştirildi.
Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, şenlik nedeniyle düzenlenen törendeki konuşmasında, ilçenin en önemli geçim kaynağının mandalina olduğunu belirterek, rekabet ortamında daha çok söz sahibi olmak ve büyük şirketler karşısında ezilmemek için üretici birliğini kurduklarını söyledi.
-kortej yürüşünden detaylar
-etkinliklerden detaylar
-belediye başkanı soyer
Son Dakika › Ekonomi › Seferihisar'da Mandalina Şenliği - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.