Shell'de Kredı Kartıyla Aractan Odeme Devrı - Son Dakika
Ekonomi

Shell'de Kredı Kartıyla Aractan Odeme Devrı

Shell\'de Kredı Kartıyla Aractan Odeme Devrı

Shell, Garanti Bankasi İsbirligiyle Kredi Kartiyla "Aracta Odeme" Sistemini Turkiye'de İlk Kez Hayata Gecirdi.

18.01.2008 16:31

Shell, Garanti Bankasi isbirligiyle kredi kartiyla "aracta odeme" sistemini Turkiye'de ilk kez hayata gecirdi.

Shell'den yapilan aciklamaya gore, Garanti Bankasi ile ortak hayata gecirilen proje sayesinde, akaryakit sektorunde ilk kez kredi kartiyla, akaryakit odemeleri aractan inmeden yapilabiliyor. 15 Ocak'ta hayata baslanan uygulamayla Shell akaryakit istasyonlarinda kredi kartiyla akaryakit alan musteriler, kasaya gitmeden ve aractan inmeden; pompa gorevlisinin sundugu POS makinesine sifrelerini girerek odeme yapabiliyor. Ayrica Garanti'nin Bankasi'nin kabul ettigi tum kartlar bu hizmetten faydalanabiliyor.

Ilk olarak Turkiye'de belirlenen bazi Shell akaryakit istasyonlarinda uygulamaya giren yeni sistem, kisa sure icerisinde Shell'in Turkiye genelindeki akaryakit istasyonlarinda hayata gececek.

Konuyla ilgili olarak Shell & Turcas Petrol A. S. Turkiye perakende satislardan sorumlu Icra Kurulu Uyesi Ahmet Erdem, sistemin hem Turkiye'de hem de 140 ulke arasinda ilk kez hayata gecirdigini soyledi.

Garanti Odeme Sistemleri Genel Muduru Mehmet Sezgin ise "Yeni sistemle, 10 milyonu askin Bonus, Flexi, Shop & Miles, American Express Card, Ticari Kart ve ParaCard sahipleri, istasyonlarda vakit kaybetmeden ve araclarindan dahi inmeden odemelerini yaparken Bonus, Mil ve MR puan kazanabilecekler" dedi.

(CY-OK-E)

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Shell'de Kredı Kartıyla Aractan Odeme Devrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement