Shop&miles Uçuş Millerini Alışverişle Birleştirdi 2 Kat Mil Kazandıracak - Son Dakika
Ekonomi

Shop&miles Uçuş Millerini Alışverişle Birleştirdi 2 Kat Mil Kazandıracak

Shop&miles Uçuş Millerini Alışverişle Birleştirdi 2 Kat Mil Kazandıracak

Garanti Bankası, Biri American Express, Diğeri Mastercard Logolu ve Birbirini Tamamlayan İki Shop&miles Kartı Vererek Müşterilerine Daha Fazla Mil Kazandıracak.

17.05.2009 01:38

Garanti Bankası, biri American Express, diğeri MasterCard logolu ve birbirini tamamlayan iki Shop&Miles kartı vererek müşterilerine daha fazla mil kazandıracak.

Alışverişlerin yanı sıra, başta THY olmak üzere Star Alliance üyesi 24 havayolundan kazanılan uçuş millerini alışveriş milleriyle birleştiren Shop&Miles, böylece pekçok yerde yüzde 50 indirim ve 2 kat mil kazandıracak. Shop&Miles’ı 9 yıl önce Türkiye’nin ilk ve gerçek uçuş milli kredi kartı olarak kullanıma sunduklarını hatırlatan Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin, şunları söyledi: "Shop&Miles ile yine bir ilke imza atıyor, müşterilerimizi 2’nci nesil uçuş mili kredi kartı konseptiyle tanıştırıyoruz. Shop&Miles’ı, American Express, MasterCard PayPass ve &Club ile daha da güçlendirdik. Müşterilerimize bir uçuş programının ötesinde, keyifli ve kolay bir seyahat deneyimi sunmaktan mutluyuz."

Miller birleşiyor

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, "THY’nin tek resmi kredi kartı olan Shop&Miles sahipleri alışverişlerden kazandıkları milleri Miles&Smiles hesaplarındaki uçuş milleri ve diğer program ortaklarından kazanılan millerle birleştirebiliyor. Türkiye’nin bu en köklü ve presitijli mil programını yolcularımıza sunmaktan kıvanç duyuyoruz" dedi. Global Network Services Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Seamus Smith ise şöyle konuştu: "Türkiye’de sık uçan üst gelir segmentini bütünüyle içine alan, Garanti Bankası ve THY’nin gücüyle kullanıma sunulan Shop&Miles kredi kartına American Express gücü ve deneyimini ekliyor olmak, bizim için büyük bir mutluluk. Bu birliktelik Türkiye’de yaygınlığımızı artıracak."

27 milyon işyeri

MasterCard Güney Doğu Avrupa Genel Müdürü Özlem İmece de, Shop&Miles MasterCard sahiplerinin, kartlarını Türkiye ve dünyada MasterCard’ın geçtiği aralarında McDonalds, Starbucks, Carrefour, Boots gibi zincirlerin de olduğu, 27 milyondan fazla işyerinde rahatlıkla kullanabilecek" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Shop&miles Uçuş Millerini Alışverişle Birleştirdi 2 Kat Mil Kazandıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement