Sistem 9 Medya'dan İki Büyük İşbirliği Daha! - Son Dakika
Ekonomi

Sistem 9 Medya'dan İki Büyük İşbirliği Daha!

Sistem 9 Medya\'dan İki Büyük İşbirliği Daha!

Sistem 9 Medya; her geçen gün yeni projelerle referanslarını güçlendirmeye devam ediyor.

22.12.2011 11:34

Sistem 9 Medya son olarak masaya oturduğu 2 büyük markayı daha referanslarına kattı. Bundan böyle dev fast food zinciri McDonald's da; dünya standartlarındaki teknolojiyi sinemaseverlerle buluşturan Cinebonus da Sistem 9 Medya farkıyla hizmet verecek.

Sistem 9 Medya ve McDonald's işbirliği kapsamında 23 noktadaki McDonald's'larda kasaönü ekranlar ve digital poster panoların kurulumu ve yayın içeriği Sistem 9 Medya tarafından sağlandı. Bundan böyle her yeni açılan McDonald's şubelerinde digital uygulama geçerli olacak. 2013 yılı sonuna kadar bütün McDonald's'larda Sistem 9 Medya ile işbirliği kapsamında digital sistemin tamamlanması hedefleniyor.

Kasaönü ekran ve digital poster panolardaki uygulama menuboard'lara sığmayan yan ürünlerin tanıtılmasına fırsat sunacak. Böylece ürünler hakkında daha çok bilgi edinen müşterinin karar verme süreci hızlanacak. Restoranların özel kampanyaları da bu panolarda duyurulacak. Digital ekranlar; grafik ve tasarım açısından tüketicinin beğenisini kazanacak bir içerikle donatıldığı için McDonald's'lardaki eski ekran uygulamalarına göre farklılık yaratacak.

Cinebonus ile yapılan işbirliği kapsamında ise tüm Cinebonus'larda kurumsal TV'nin içerik ve yayın sistemi Sistem 9 Medya tarafından sağlanacak. Cinebonus'lar içine kurulan TV ve monitörlerde; salonlarda gösterime girecek filmlerin fragmanlarına yer veriliyor.

Sistem 9 Medya-Cinebonus işbirliği yeni açılacak sinema salonu projeleriyle de devam edecek.

Sistem 9 Medya; tek merkezden yönettiği kurumsal TV kurulum ve uygulamalarıyla kurumlarda; kurumsal marka ve ürün tanıtımınca alternatifli bir mecra yaratmakla kalmıyor; kurumsal iletişimde yepyeni bir araç yaratarak şubeler arası hızlı, katılımcı ve etkin haberleşmeyi sağlıyor. İletişimde kağıt tüketimini minimuma indirerek kurumsal kimlikte çevreye duyarlılığı öne çıkarıyor; ayrıca isteğe göre kurumlara birer reklam medyası fırsatı da sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Sistem 9 Medya'dan İki Büyük İşbirliği Daha! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement