Son dakika! Dolar tüm zamanların en yüksek seviyesinde - Son Dakika
Ekonomi

Son dakika! Dolar tüm zamanların en yüksek seviyesinde

Son dakika! Dolar tüm zamanların en yüksek seviyesinde

Vatandaşlar tarafından yakından takip edilen dolar artışı, bu hafta itibariyle yükselişine devam ediyor. Bu sabah 9,37'yi kıran kur, tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Dolar kuru güncel haliyle haberimizde.

19.10.2021 15:25  Güncelleme: 15:47

Dün günü 9,32'den kapatan kur, bu sabah itibariyle tüm zamanların en yüksek fiyatı ile alıcı buluyor. Güncel dolar kurutüm detayları ile haberimizde yer almaktadır.

18 EKİM 2021 DOLAR KURU

Dün günü 9,32'den kapatan kur, yeni güne de rekorla başladı. Bu sabah 9,37'yi aşan dolar, tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Dolar, saat 11.00 itibarıyla 9,29'den işlem görüyor.

BUGÜNÜN DOLAR KURU

Dolardaki yükselişi tetikleyen geçen hafta Merkez Bankası'nda 3 ismin görevden alınması oldu. Halihazırda eylül ayındaki 100 baz puanlık faiz indiriminin ardından dolar 8.65 liradan 9 liranın üzerine tırmanmıştı. Ancak görevden almalarla perşembe günkü Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısından da faiz indirimi geleceği beklentisi güçlendi. Piyasa beklentisi 50-100 baz puanlık bir indirim etrafında oluştu. Bu da dolardaki yükselişi hızlandırdı. Bunun yanında dünyada artan enerji fiyatları, Türkiye gibi enerji ithalatçısı ülkelerin para birimlerini baskılamaya devam ediyor.

Son Dakika Ekonomi Son dakika! Dolar tüm zamanların en yüksek seviyesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ku 130m: Dolar almıyorum. Tek 1 kişi bile olsam Milli Paramıza güveniyorum. Daha çok daha çooook kazanmakta istemiyorum. Rabbim Rızkımıza kefil zaten. Çok param olmaktanda Allaha sığınırım. Olmasın. Olan yeter bana ve aileme. 26 66 Yanıtla

Advertisement