Son Dakika! Erdoğan, Maliye Bakanı ve Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu ile görüşecek - Son Dakika
Ekonomi

Son Dakika! Erdoğan, Maliye Bakanı ve Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu ile görüşecek

Son dakika! Doların bugün tarihi rekorunu yenilemesinden sonra Merkez Bankası piyasaya dördüncü kez müdahale etti. Kurdaki dalgalanmalar devam ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ve kamu bankaları genel müdürleriyle görüşme kararı aldı. Bugün saat 15.00'de Cumhurbaşkanlığı Vahdettin Köşkü'nde gerçekleşecek olan toplantıya Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin de katılması öngörülüyor.

13.12.2021 13:30  Güncelleme: 14:46

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrasında günlerdir rekor üstüne rekor kıran Dolar/TL bugün de 14,75 ile tarihi rekorunu yeniledi. Dolardaki bu dalgalanma sonrasında Merkez Bankası piyasaya dördüncü kez müdahalede bulundu. Müdahalenin ardından dolar kuru 14,26 seviyelerine kadar çekildi.

ERDOĞAN'DAN EKONOMİ ZİRVESİ

Döviz kurunda dalgalanmalar devam ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ve kamu bankaları genel müdürleriyle görüşme kararı aldı.

BAKAN NEBATİ DE KATILACAK

Kaynaklar, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin de toplantıya katılmasının öngörüldüğünü belirtti. Toplantının 15.00'te Cumhurbaşkanlığı Vahdettin Köşkü'nde yapılması planlanıyor.

Son Dakika! Erdoğan, Maliye Bakanı ve Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu ile görüşecek

Son Dakika Ekonomi Son Dakika! Erdoğan, Maliye Bakanı ve Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu ile görüşecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Deniz Demir: Açil faizleri yükseltin ülke batıyor 33 34 Yanıtla
  • Ölüyen Yürüler: faizi yükseltseler, bu kadar fiyatı artan ürünler eski fiyatına dönecek mi, 1 ay önce 260 bin olan araç 550 olmuş, kur düşse bunlar düşecek mi? Ya da yiyecek içecek fiyatları düşecek mi, ne kadar düşecek? Bu kadar insafsız stokçu zihniyet varken. ilk önce onların kökünü kazımak gerek. 0 0 Yanıtla

Advertisement