Tekzen'in Ankara'daki Yedinci Mağazası Açıldı - Son Dakika
Ekonomi

Tekzen'in Ankara'daki Yedinci Mağazası Açıldı

Türkiye’nin en büyük yapı market zinciri Tekzen’in Ankara’daki yedinci mağazası, Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci tarafından açıldı.

29.01.2016 13:26

Türkiye'nin en büyük yapı market zinciri Tekzen'in Ankara'daki yedinci mağazası, Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci tarafından açıldı.

ATO Başkanı Bezci, "En Yaygın Yapı Market Zinciri" ünvanına sahip Tekzen Yapı Market'in Armada Şubesi'nin açılış kurdelesini Tekzen Bölge Müdürü Eftal Özdemir, Tekzen Operasyon Müdürü Ekrem Erol, Tekzen Pazarlama Müdürü Mehmet Kızılkaya, Tekzen Mağazalar Kurulum Müdürü Hasan Şener Bilge ve Armada Alışveriş ve İş Merkezi Müdürü Çiğdem Gönen ile birlikte kesti. Bezci, açılışta yaptığı konuşmada, yüzde yüz yerli sermaye ile faaliyet gösteren ve istikrarlı büyüme gösteren Tekzen'in Türkiye'nin gurur duyduğu firmalarından olduğunu söyledi. Bezci, Türkiye'nin büyümesinde özel sektörün payının önemine de dikkat çekti.

Türkiye'nin ilk yapı market zinciri olan Tekzen'in Armada mağazası, yaklaşık 2 bin metrekarelik bir satış alanına sahip. 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren Tekzen'in halihazırda 53 ilde 109 mağazası bulunuyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Tekzen'in Ankara'daki Yedinci Mağazası Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement