TMSF'den 2 ticari ve iktisadi bütünlük satışı - Son Dakika
Ekonomi

TMSF'den 2 ticari ve iktisadi bütünlük satışı

TMSF\'den 2 ticari ve iktisadi bütünlük satışı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunca (TMSF), "Üç Altın Tekstil Ticari ve İktisadi Bütünlüğü" ile "Akasya Alçı Fabrikası Ticari ve İktisadi Bütünlüğü" satışa çıkarıldı.

24.12.2022 12:50  Güncelleme: 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunca (TMSF), "Üç Altın Tekstil Ticari ve İktisadi Bütünlüğü" ile "Akasya Alçı Fabrikası Ticari ve İktisadi Bütünlüğü" satışa çıkarıldı.

TMSF'nin bugünkü Resmi Gazete'de 2 satış ilanı yer aldı.

Buna göre, fonun kayyum olarak atandığı Üç Altın Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kapsamında oluşturulan "Üç Altın Tekstil Ticari ve İktisadi Bütünlüğü"nün satışına karar verildi. Söz konusu bütünlüğün kapsamı, şirketin mal, hak, varlıklar ve sözleşmelerden oluşuyor.

Muhammen bedeli 28 milyon 750 bin lira olarak belirlenen bütünlük, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle ihaleye çıkarılacak.

İhale, 18 Ocak 2023'te saat 11.00'da TMSF'nin Esentepe'deki binasında gerçekleştirilecek.

TMSF'nin Resmi Gazete'de yer alan diğer satış ilanına göre, fonun kayyum olarak atandığı Akasya Alçı Maden Üretim AŞ kapsamında oluşturulan "Akasya Alçı Fabrikası Ticari ve İktisadi Bütünlüğü"nün satışına karar verildi. Söz konusu bütünlüğün kapsamı, şirketin mal, hak, varlıklar ve sözleşmelerden oluşuyor.

Muhammen bedeli 88 milyon 550 bin lira olarak belirlenen bütünlük, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle ihaleye çıkarılacak.

İhale, 25 Ocak 2023'te saat 14.00'da TMSF'nin Esentepe'deki binasında yapılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi TMSF'den 2 ticari ve iktisadi bütünlük satışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor
    00:28 Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor

    Burdur'da gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, 2024 yılı yatırım planları ele alındı. Toplantıda, Burdur genelinde 267 projenin yürütüldüğü açıklandı.

  • Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi
    21:49 Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi

    Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü ve Hizan Sağınlı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde 2 şahsa toplam 34 bin 440 TL idari para cezası verildi. Yapılan operasyonda 4 adet keklik, 4 adet kafes ve 5 adet tuzak ele geçirildi. Keklikler sağlık kontrollerinin ardından doğaya salındı ve kafes ile tuzaklar imha edildi.


Advertisement