Tügik Başkanı Güral Açıklaması - Son Dakika
Ekonomi

Tügik Başkanı Güral Açıklaması

Tügik Başkanı Güral Açıklaması

"Türkiye'nin çok iyi bir altyapısı var, iş dünyası olarak bunu iyi değerlendirmemiz gerekiyor"

12.04.2014 13:06

Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral, Türkiye'nin çok iyi bir altyapısı olduğunu, iş dünyasının bunu değerlendirmesi gerektiğini bildirdi.

TÜGİK'ten yapılan yazılı açıklamada, Güral başkanlığındaki heyetin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından kabul edildiği belirtildi.

Açıklamaya göre Güral görüşmede, Türkiye'nin yurt dışında itibarının giderek arttığını ifade etti. TÜGİK'in de ülke ekonomisine katkıda bulunmak için çok sayıda proje ve istihdam olanaklarını geliştirici çalışmalara imza attığını belirten Güral, Türkiye'nin çok iyi altyapısı olduğunu, iş dünyası olarak bunu iyi değerlendirmeleri gerektiğini kaydetti..

Erkan Güral toplantıda, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e, TÜGİK'in "Milli Mesele Projesi"nde yer alan "100. Yılı'nda Sözde Ermeni Soykırımına Karşı Türk Lobisi" çalışmasını anlattı.

Ermenilerin sözde soykırımı gerekçe göstererek 1915'ten bu yana sürekli propaganda yaptıklarına dikkati çeken Başkan Güral, 1915 olaylarının 100. yıl dönümü olan 2015 yılında bu propagandaların tüm dünyada zirveye ulaşacağını kaydetti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Tügik Başkanı Güral Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement