Turhal Belediyesi, Personel Maaş Kartlarını Yerli Kart TROY'a Taşıyor - Son Dakika
Ekonomi

Turhal Belediyesi, Personel Maaş Kartlarını Yerli Kart TROY'a Taşıyor

Turhal Belediyesi, Personel Maaş Kartlarını Yerli Kart TROY\'a Taşıyor

Turhal Belediyesi, 700'ü aşkın belediye personelinin maaş kartlarını, Bankalararası Kart Merkezi tarafından geliştirilen yerli kart TROY'a taşınmasını kararlaştırdı. Belediye Başkanı İlker Bekler, İsrail zulmüne karşı boykotlara devam ettiklerini belirterek, belediye olarak İsrail üretimi olan ve İsrail'e destek veren firmaların ürünlerini kaldırdıklarını ve şimdi de personel maaş kartlarını yerli ve milli ödeme sistemi olan TROY'a taşıma kararı aldıklarını ifade etti.

10.11.2023 17:11

Turhal Belediyesi, 700'ü aşkın belediye personelinin maaş kartlarını, Bankalararası Kart Merkezi tarafından geliştirilen yerli kart TROY'a taşınmasını kararlaştırdı.

Belediye Başkanı İlker Bekler, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail zulmüne karşı boykotlara devam ettiklerini belirtti.

İsrail'in sivillere karşı yürüttüğü zulmü destekleyen ABD ve Avrupa'ya karşı durmaya devam ettiklerini anlatan Bekler, "Herkesi bu karşı duruşa davet ediyoruz. Bu zulme engel olmak için bireysel boykotlarımıza ek belediye olarak da boykotlara devam ediyoruz. İlk olarak İsrail üretimi olan ve İsrail'e destek veren firmaların ürünlerini tüm işletmelerimizden kaldırdık. Şimdi ise belediye personelimizin maaş kartlarının ödeme yöntemlerini, yabancı firmadan alınan hizmetten yerli ve milli ödeme sistemi olan TROY'a taşıma kararı aldık." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Turhal Belediyesi, Personel Maaş Kartlarını Yerli Kart TROY'a Taşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement