Özel Ramazan indirimleri başladı - Son Dakika
Ekonomi

Özel Ramazan indirimleri başladı

Özel Ramazan indirimleri başladı

Ramazan ayının başlamasıyla berabe Turkcell mağazalarında çeşitli ürünlerde indirime gidildiği açıklandı.

17.04.2021 10:33  Güncelleme: 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan ayının başlamasıyla berabe Turkcell mağazalarında çeşitli ürünlerde indirime gidildiği açıklandı. Küçük ev aletlerinden cep telefonlarına, akıllı saatlerden, televizyonlara kadar yüzlerce üründe özel Ramazan indirimi ile müşterilere çeşitli fırsatlar sunulduğu belirtildi.

Turkcell, Ramazan ayında bu yıl da, Turkcell Pasaj'da ve Turkcell mağazalarında yüzlerce üründe indirime gittiğini açıkladı. İndirim kampanyasına dair yapılan açıklamada, Turkcell Pasaj'da satışta olan cep telefonlarından bilgisayarlara, oyuncu ürünlerinden akıllı TV'lere kadar 9 farklı kategoride 200'den fazla ürün hızlı teslimat, ücretsiz kargo ve avantajlı fiyatlarla 30 Nisan tarihine kadar satın alınabileceğini kaydedildi.

"FIRSAT GARAJI İLE AVANTAJLI TAKSİT İMKANLARI"

Turkcell Pasaj ve Turkcell mağazalarında büyük ilgi gördüğü belirtilen 'Fırsat Garajı' kategorisinde de cep telefonu, tablet, akıllı saat ve aksesuarlardan oluşan tam 22 ürün, yüzde 35'e varan indirimler ve çeşitli taksit seçenekleriyle ay sonuna kadar ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Ayrıca Turkcell, Fırsat Garajı ürünlerinden 5 akıllı telefon modelinde, Financell'in 5. yılına özel olarak haftalık 5 GB internet paketi hediye edileceğini de duyurdu.

"RAMAZAN BOYUNCA DEVAM EDECEK"

Açıklamaya göre, Ramazan ayı boyunca Turkcell mağazalarını ziyaret edenler ise çay ve tost makinesi, blender gibi küçük ev aletlerindeki özel indirimlerden faydalanabilecek. Teknolojik ürün satışlarıyla Turkcell Pasaj'da, hem dünyaca ünlü markaların hem de Türkiye'nin önde gelen tedarikçilerinin ürünleri güvenle satın alınabilecek. Turkcell Pasaj'a www.turkcell.com.tr/pasaj adresinden ulaşılabiliyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Özel Ramazan indirimleri başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement