Türkiye Avrupa Hazır Beton Birliği Yönetiminde - Son Dakika
Ekonomi

Türkiye Avrupa Hazır Beton Birliği Yönetiminde

Türkiye Avrupa Hazır Beton Birliği Yönetiminde

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Işık, Avrupa Hazır Beton Birliği Başkanlık Komitesi üyeliğine seçildi.

13.11.2014 11:38

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, 4 Kasım 2014 tarihinde Belçika'da gerçekleştirilen Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) Yönetim Kurulu toplantısında Başkanlık Komitesi üyeliğine seçildi.

THBB açıklamasına göre, hazır beton sektörünün gelişmesini sağlamak için ülkeler arasındaki üretim, standart, kalite, teknolojik yenilikler gibi konulara ilişkin iş birliğini teşvik edip, pekiştirmek amacıyla 1967 yılında kurulan ERMCO'nun son Yönetim Kurulu Toplantısı 4 Kasım 2014'te Belçika'da yapıldı.

ERMCO'nun 1991'de tam üyesi olan THBB Başkanı Yavuz Işık, toplantıda ERMCO Başkanlık Komitesi üyeliğine seçildi.

THBB, ERMCO 2015 Kongresi'ni de Türkiye'ye kazandırdı. THBB tarafından düzenlenecek olan ERMCO 2015 Kongresi'nin hazırlıkları devam ediyor. Her 3 yılda bir gerçekleştirilen ERMCO Kongresi Türkiye'de 4 – 5 Haziran 2015 tarihlerinde İstanbul Askeri Müze'de düzenlenecek. Kongreye Avrupa hazır beton sektörünün önde gelen temsilcilerinin katılması bekleniyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yavuz Işık, çeyrek asırdır Türkiye'de  kaliteli betonun üretilmesi ve kullanılması için Birlik üyeleriyle birlikte özveriyle çalıştıklarını ve Türkiye'yi Avrupa'da hak ettiği seviyelere taşıdıklarını belirtti.

Işık, bundan sonra da sektörü hem yurt içinde hem de Avrupa'da çok daha ilerilere taşımak için çalışmalarını artırarak sürdüreceklerini ifade etti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Türkiye Avrupa Hazır Beton Birliği Yönetiminde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement